Publiserv plombează gropile din oraș cu asfalt rece

pietricica turism

Temperaturile ridicate din ultimele zile și topirea zăpezii au permis societății Publiserv să demareze programul de plombări și reparații care se pot face în această perioadă. S-au inventariat străzile din Piatra Neamț care necesitau intervenții urgente, urmând ca, în funcție de evoluția temperaturilor, acest gen de lucrări să continue. Utilajul special, care frezează și plombează în același timp, va fi scos în teren imediat ce stația de asfalt va fi pornită, însă temperaturile de afară vor trebui să depășească 5°C trei zile consecutiv.

În această perioadă, intervenim pe mai multe artere din oraș, în special acolo unde sunt necesare plombări urgente. Se plombează cu asfalt la rece sau cu pavele cu nisip, în funcție de cerințele tehnice. Până acum, s-au acoperit gropi pe strada General Dăscălescu, în zona Podului CFR – Pod Canal și strada Strămutați (n.r. – la ieșirea din oraș spre Bacău). Am intervenit, de asemenea, pe bulevardul Dacia, pe str. Mihai Viteazu, pe str. Ștefan cel Mare, pe str. Apa Ipătescu și în sensul giratoriu de la 1 Mai. Continuăm cu identificarea zonelor unde sunt necesare plombări, însă acestea se poat face doar după topirea zăpezii. S-au făcut, de asemenea, și reparații pe străzile Durăului, Privighetorii, Mihai Stamatin și Dărmănești. În luna martie, vom începe frezările, astfel încât, imediat cum vremea va fi favorabilă și se va putea porni stația de asfalt, să se poată lucrările de asfaltare, inclusiv cu utilajul cel nou, care frezează și toarnă asfalt. La gurile de canal foarte surpate nu se pot face încă lucrări, pentru că este prea frig, nu poate fi turnat beton, dar se încearcă acoperirea acestora cu capace de oțel, pentru a evita incidentele neplăcute din trafic. Cât privește turnarea covoarelor asfaltice, acestea se vor face în funcție de programul stabilit de primărie și pe arterele unde este necesar acest lucru”, a precizat Gheorghe Triboi, directorul Publiserv Piatra Neamț.

Vineri, 8 februarie, trei echipe Publiserv vor plomba gropile de pe strada Dimitrie Leonida (variantă), de pe strada Fermelor și pe cele din zona de centru a municipiului Piatra Neamț. (I.Ș.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.