Treceri de pietoni nemarcate la Târgu Neamţ

pietricica turism

Mai mulţi şoferi, dar şi pietoni din Târgu Neamţ ne-au semnalat absenţa marcajelor la trecerile de pietoni. Oamenii spun că există oricând riscul de accidente, pentru că mulţi şoferi nu observă semnele de circulaţie montate pe stâlpii de pe marginile străzii şi nu încetinesc: Nu a venit nimeni până acum să facă aceste marcaje la trecerile de pietoni. Ce se aşteaptă? Să se întâmple vreun accident sau vreo nenorocire?”.

Viceprimarul Vasile Apopei explicăt: ”Bulevardele din oraş sunt în administrarea celor de la Drumurile Naţionale. Ei ar trebui să facă şi marcajele. Chiar nu ştiu de ce s-a întârziat aşa de mult. Sunt vreo trei sau patru treceri de pietoni care nu sunt marcate. Chiar o să încerc să obţin un punct de vedere de la cei de la Drumurile Naţionale, să ne spună când vin să facă aceste marcaje”.

Interesant este faptul că cei de la Drumurile Naţionale au trimis pe 21 ianuarie o echipă de muncitori să plombeze găurile din asfaltul de pe drumul naţional care traversează comuna Vânători-Neamţ. Au plombat cu butelia la minus 0 grade găurile din asfaltul de pe podul de la ieşire din comună cum mergi spre Branişte. Iar la două zile plombele din găuri erau distruse. După cum se vede din fotografiile primită de la un cititor ce a surprins acţiunea de plombare din 21 ianuarie 2019.

(C.T. STURZU)

6 COMENTARII

  1. Cica *sunt vreo trei sau patru treceri de pietoni care nu sunt marcate*. Chiar asa este? Domnul este batut in cap? Serios acum. In tot orașul unde s-a asfaltat din nou nu exista nicio trecere de pietoni. De *n* ori era sa fiu spulberată de catre masini pe diferite străzi ale orasulu. Chiar asa domnul vice?

  2. Pai si parcarile alea de pe stanga si dreapta nu fac parte tot din drumul national? Nu s-a asfaltat tot ca si drum national? Doua galeti de vopsea nu s-a gasit pt 3-4 treceri..dar pentru parcarile cu plata in doua zile erau gata.

  3. …probabil in Românica noastră dragă, undeva ascuns intr-un act normativ se impune obligatia de a se face lucrari proaste din punct de vedere al calitatii sau materialelor folosite, altfel nu se explica cum se permite de catre autoritati , prin dirigintii de santier sa lase sa treaca o vesnicie de la frezarea drumurilor si pana la plombarea gaurilor sau mai rau sa se faca cînd ploua cu galeata cum s-a facut pe Gloriei in tg Neamt?!?…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.