Umanistul Piedone vrea sediu într-un spațiu Colectiv la Piatra Neamț

Sursa foto: B365.ro

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4 București, plecat de la primărie cu povara tragediei de la Clubul Colectiv, de pe urma căreia au pierit 64 de români alte zeci au suferit traume pe viață, s-a întors în viața politică promovând valori umaniste. Piedone este pe post de locomotivă la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), semn că Dan Voiculescu și ai lui mai pregătesc o balama politică de care să se poată folosi (la nevoie) pentru prezumtive majorități.

În data de 19 februarie, la primăria Piatra Neamț era înregistrată cererea semnată de Piedone, prin care cerea sediu pentru partidul unde este împuternicit pe post de coordonator. Din start știe ce cere, semn că a purtat discuții premergătoare, un spațiu în Mall Forum Center din Piatra Neamț.

A doua zi primarul municipiului și funcționarii aferenți din Primăria Piatra Neamț aveau deja toate documentele pregătite pentru a propune Consiliului Local proiectul de hotărâre prin care să fie atribuiți 100 mp la etajul II al Mall-lui pentru partidul reprezentat de fostul membru membru al Partidului Conservator, UNPR și USL. semn că se poate lucra la foc automat când este vorba despre un fost ( viitor) coleg de suferință.

Cererea îi va fi probabil aprobată, chiar dacă pe site-ul oficial al partidului județul Neamț nu este trecut cu filială sau cu un șef de filială. Totuși, în ziua când se înregistra cererea la Primăria Piatra Neamț, era depusă și o împuternicire pe numele doamnei Adriana Iosub din Piatra Neamț, ca reprezentatnt al filialei nemțene.

Să reținem că metrul pătrat în Mall pentru partidul lui Piedone este stabilit la 3, 04 lei/lunar și că mai trebuie să achite toate utilitățile, care sunt scumpe și proaste în Forum Center. Contractul, dacă va fi încheiat are termen de valabilitate un an, cu posibilitatea prelungii. (V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *