10 personalităţi vor vorbi despre viaţă la TEDx Parcul Tineretului Piatra Neamţ

pietricica turism

Un eveniment inedit pentru spaţiul românesc, dar care se anunţă extrem de interesant, intitulat TEDx Parcul Tineretului, va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 12:00, la Piatra Neamţ.

“TEDx Parcul Tineretului e evenimentul realizat de cei mai tineri organizatori din țară, în care nu mai puțin de 10 speakeri vin să vorbească despre eșec și reușite, mai pe scurt, despre viață. Ne mândrim cu o serie de vorbitori care activează într-o gamă foarte diversificată de domenii: cinematografie, teatru, muzică, medicină, antreprenoriat, jurnalism, arte vizuale, dans şi multe alte filiere de activitate. Vă aşteptăm cu brațele deschise şi cu maxim entuziasm pentru a descoperi împreună idei şi concepte noi sub o formă unică, într-un context călduros, alături de profesionişti al căror cuvânt înregistrează o valoare incomensurabilă!”, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă.

Cele 10 personalităţi participante la eveniment:

Organizatorii mai informează că se pot achiziţiona bilete, cele “normale” costând 45 lei. Sunt şi bilete VIP, al căror preţ nu este precizat în comunicatul organizatorilor, dar aflăm de pe site-ul dedicat evenimentului că ar costa 150 de lei incluzând “și o cină alături de o parte din speakerii acestei ediții în seara de 13 aprilie”. Din aceeaşi sursă, aflăm că s-ar fi vândut deja cam 40% dintre bilete. Detalii suplimentare se pot obţine AICI, AICI şi AICI. (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.