Ceaușism de tip nou la Spitalul Județean: faceți curățenie, vine ministru! Demisie sau demitere?

pietricica turism

Ce spuneți despre un așa document, oameni buni? Noi îl comentăm la ”Cafeaua de dimineață, live pe mesagerulneamț.ro, știrineamț.ro și turn tv, dar, dacă la ora 12.00 doamna Niculina mai este pe funcție, înseamnă că așa le place șefilor de la Piatra Neamț, de la București, conducerii Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Să machieze realitățile, să acopere rahatul. Așa că, dacă nu o demisie motivată de educație de tip comunist, atunci o demitere pe motiv de bătaie de joc la adresa pacienților care nu trebuie să beneficieze de condiții bune decât dacă vine doamna ministru.

Penibil, jenant, de netolerat, dar posibil în noul ceaușism care ni se care se construiește multilateral dezvoltat. Dar, exercițiu de imaginație, cum s-ar fi pregătit dacă venea în vizită doamna Dăncilă? Dar domnul Dragnea cu doamna Irina? Dar domnul Arsene? Dat domnul Ludovic Orban? (V.B.)

 

6 COMENTARII

  1. Va trimit si unul din ms. ale asistentei care daca nu executi cum vrea ea te ameninta telefonic sau prin ms. Ameninta,, demite si acopera toate neregulule fara scrupule, doar prin minciuna și intimidare. Regretam cadrele cu studii si bun simț care mai aveau si grija pacientului. Nu ne așteptăm sa vada cineva ce persoana se ocupa de îngrijirea pacienților. Mai nou ameninta ca v a retrage membrii din sindicat. Alooo sa opreasca cineva aceste fapte neprofesionale!!

  2. “Daca iese cu scandal va fi caderea ta in neant!”Acesta este un mod de amenintare ca te va demite daca nu faci cum vrea ea, cu colegele se comporta si mai rau, ne pare rau pt pacienti, tot ce face este doar sa perie conducerea si pe cei de sus nu ma astept ca cei cu neuroni sa si dea seama ce om neprofesionist au in conducere. Cu stima, Gherasim Angela

    • Ooooo doamna!!
      Va intrebati cine o recomanda pe aceasta ?.. Ia faceti o întrebare pe la Consiliul Judetean, pe la distinsul Manager, pe care l-a înbrobodit din prima clipa ba mai huia presa de ce achizitie a facut spitalul. Aceasta femeie care candva mi-a mâncat sanatatea, fiinca am facut si eu parte din sistem, are abilitati de a lucra cu vitele nu cu personalul medical, rusine celor care propulseaza asemenea persoane in asa functii, înseamna ca cini seaseamana seaduna. NU MAI ASTEPTATI CORECTITUDINE! totul e compromis. Oare chiar nu se aude nicaeri, oare chiar nimeni nu stie cum pastoreste aceasta femeie sectia si mai nou a ajuns director.. FANTASTIC!!! Ei domnilor presupun ca va este rasplatita osteneala, stati linistiti, are cine da cu biciul, are cine face angajari sa umple spitalul de incompetenti întrucat e si mare examinatoare a spitalului.

  3. Am avut ,,onoarea” de a suporta limbajul suburban al dnei director de îngrijiri,astăzi 18.03.2019.Din pacate nu se aleg oameni de calitate !Oroarea ma impiedica sa redau atitudinea si limbajul folosit !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.