Cele mai căutate școli din Neamț pentru bobocii de pregătitoare

pietricica turism

Sunt școli care deja și-au făcut clasele de pregătitoare, pentru noul an școlar, după prima săptămână de înscrieri.

Cele mai căutate sunt clasele de Step-by-Step. Școlile gimnaziale nr. 5 – din cartierul Dărmănești și ”Nicu Albu” – din cartierul Precista, din Piatra Neamț, aproape și-au făcut clasele: sunt 21 de copii înscriși pe 25 de locuri la prima și 48 de copii înscriși pe 50 de locuri la a doua școală.

Tot în Piatra Neamț, la învățământul tradițional, pe două clase a câte 30 de elevi, s-au înscris 44 de copii la Colegiul Tehnologic ”Spiru Haret” – din zona Centru-Orion. Sunt 86 de copii înscriși pe cele 100 de locuri propuse la școala nr. 2 din cartierul Mărăței I, 34 de copii înscriși pe 50 de locuri la școala nr. 8 din zona Carpați, Dărmănești.

Alte câteva școli au puțin peste jumătate ocupate locurile: 26 de copii pe 50 de locuri la școala ”Daniela Cuciuc” din zona Mărăței IV, 54 de copii înscriși pe 100 de locuri la școala nr. 3 din zona centrală, 48 de copii înscriși la ”Elena Cuza” din cartierul Precista.

În municipiul Roman, la școala ”Alexandru Ioan Cuza” sunt 85 de copii înscriși pe 90 de locuri, iar la școala ”Vasile Alecsandri” sunt 81 de copii înscriși pe 125 de locuri.

În orașul Târgu Neamț, la Școala Gimnazială Domnească sunt 68 de copii înscriși pe 75 de locuri.

Școlile din rural care și-au făcut clasele sunt cea de la Costișa – 20 de copii înscriși pe tot atâtea locuri, de la Dămuc – 20 de copii înscriși pe 23 de locuri, de la Gherăești – 36 de copii înscriși pe 39 de locuri (două clase) și de la Gâdinți – 12 copii înscriși pe 14 locuri.

Școlile din județ și Inspectoratul Școlar Neamț vor publica, pe 29 martie, situația finală din prima etapă de înscrieri și locurile rămase libere după data de 22 martie. (C.I.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.