Harabagiu, personaj auxiliar, la dispoziția doamnei Soroceanu

pietricica turism

În condițiile în care tot felul de cârcotași, care nu pot înțelege meandrele dezvoltării personale a unor personaje care se simt în apele lor doar în lumina reflectoarelor, am căutat să obținem o reacție oficială din partea Instituției Prefectului, în legătură cu apariția lui George Norocel Harabagiu în echipa Soroceanu.

Prima impresie indusă de fotografia pe fundal negru este că o nenorocire a lovit Prefectura și lumea a intrat în doliu. Ori niște inerente probleme de Photoshop și-au făcut de cap în privința culorilor. A doua impresie, care parcă se impune de la sine, e că ar fi o emisiune făcută la 1TV și, în loc de Cristi Soroceanu, momentan ocupat cu cel puțin două slujbe bugetare care-i ocupă tot timpul, a intrat în fotografie soția, din motive care țin de expunere. Sau, mult mai probabil, cineva a văzut un afiș, a zis că se potrivește cu ce vrea să facă și l-a imitat în privința luminii și, mai ales, a posturii protagoniștilor. Este adevărat că fotografia originală prezintă protagoniștii unui serial american de succes ”Criminal Minds”. În traducere liberă, minți criminale.

Oficial, de la actualul purtător de cuvânt al Instituției Prefectului, altfel un  decent reporter sportiv, dl. Bogdan Tablan, am aflat că, textual, George Harabagiu este ”personal contractual auxiliar, aflat la dispoziția doamnei prefect”. Atât. N-am aflat cum s-a angajat, dacă a existat un concurs și care au fost rezultatele, dacă a fost de ajuns doar CV-ul lui George Harabagiu pentru a o impresiona pe doamna prefect, mai ales partea referitoare la perioada când dădea măsura talentului său pe Arena Națională, legând atât de trainic numele Gabrielei Firea de Simona Halep și partidul de guvernământ.

Mai rămâne de văzut care sunt atribuțiile noului ”personal contractual auxiliar, aflat la dispoziția doamnei prefect”, în condițiile în care și alți primari nehotărâți, în afara celui de la Roznov, ar putea fi bucuroși de vizite în tandem, de data aceasta la nivel oficial, nu doar la categoria imagine artistică. (V.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.