Cum sa iti renovezi intreaga locuinta cu un buget de 1000 de euro!

Sa iti renovezi intreaga casa, din scoarta in scoarta, poate fi extrem de costisitor si obositor. Pentru a da un refresh casei tale nu este nevoie sa schimbi totul de la zero si sa cheltui mii de euro, este suficient sa faci cateva schimbari cruciale. Detaliile fot face diferenta de multe ori atunci cand vine vorba despre aspectul unei incaperi, iar daca vei tine cont de cateva sfaturi utile si responsabile, s-ar putea sa obtii un rezultat la care nici nu te asteptai! Toate acestea, fara sa afectezi considerabil bugetul familiei.

Afla cum iti poti renova casa cu un buget de maxim 1000 de euro, fara sa apelezi la ajutor din partea unei echipe de muncitori.

Zugraveste singur/a

Cu maximum 1000 de lei iti poti procura vopsea lavabila de calitate, amorsa, un trafalet si folie de plastic pentru a acoperi parchetul si mobila. In plus, vei avea nevoie de cateva zile de concediu si cel mai probabil de ajutorul familiei sau al prietenilor pentru a zugravi cat mai bine. Daca nu esti foarte sigur/a ca te vei descurca la zugravit, atunci urmareste tutoriale pe internet pentru a intelege mai bine procesul. In realitate, nu este deloc ceva complicat asa ca dupa ce te informezi putin ar trebui ca totul sa iti fie clar.

Investeste in incalzire eco-friendly

De multe ori, in timpul iernii, caloriferele clasice nu prea fac fata, asa ca trebuie sa apelezi si la radiatoare, aeroterme sau aparate de aer conditionat. Noi iti propunem o solutie mult mai convenabila si care te ajuta sa reduci facturile la incalzire semnificativ: panourile radiante cu infrarosu. Pot fi amplasate in baie, bucatarie sau holuri, au un pret ce porneste de la aproximativ 600 de lei si sunt 100% sigure.

Poti comanda un panou radiant sau mai multe pentru casa ta si, astfel, sa te asiguri ca iernile tale vor fi mai calduroase si mai putin costisitoare.

Scapa de mobila care este in plus

Aceasta activitate are un cost de 0 lei, dar iti poate transforma radical casa. Doneaza mobila care este prea invechita pentru aspectul pe care ti-l doresti sa il aiba locuinta ta si arunca obiectele de mobilier deteriorate. O casa aerisita va arata mult mai bine si va avea un aer fresh.

Cumpara cateva accesorii noi

Investeste in corpuri de iluminat noi, covoare noi sau draperii noi. Astfel de schimbari au un mare efect asupra ambientului si aspectului casei tale. In acelasi timp, achizitionarea unor astfel de obiecte nu este extrem de costisitoare. In medie, pentru un apartament cu 2 camere caruia vrei sa ii inlocuiesti corpurile de iluminat si draperiile, va trebui sa scoti dn buzunar 1200 de lei. In plus, pentru 2 covoare de dimensiuni reduse, vei plati aproximativ 800 de lei.

Calculul final arata cam asa: zugravitul te va costa maximum 1000 de lei, doua panouri radiante noi te vor costa aprox. 1400 de lei, iar accesoriile noi in medie 2000 de lei. Costul total al unei astfel de renovari se situeaza putin sub pretul de 1000 de euro.

Sa ii dai refresh casei tale nu trebuie sa fie nici extrem de scump nici sa dureze saptamani intregi, o poti face chiar tu in timpul liber, cu putin ajutor din partea celor dragi. Spor la decorat!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *