Explozie la Policlinica Piatra Neamţ * Nu au fost victime!

pietricica turism

Un bubuit groaznic a “spart” liniștea după-amiezii de vineri, 15 martie, de la Policlinica Spitalului Județean de Urgență (SJU) Neamț. Cele câteva angajate care mai erau în  ambulatoriu și recepționerele de la ghișeul de informații s-au panicat și s-au adunat pe hol să vadă ce se-ntâmplă. „Am crezut că-i atac cu bombă, așa un zgomot!”, a relatat o infirmieră.

“Bomba” care a explodat a făcut pe holul care duce spre birourile direcției spitalului și aproape de biroul juriștilor un crater în dreptul chepengului de vizitare a subsolului, unde sunt țevile de agent termic. Suflul exploziei a azvârlit capacul și a fisurat podeaua de mozaic. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, policlinica fiind aproape pustie la acea oră.

Dr. Codruț Munteanu, managerul spitalului, a chemat imediat pompierii. Echipa de intervenție de la gaz și specialiștii au coborât în subsol să vadă despre ce e vorba: “A fost o acumulare de temperatură și, pe fondul umezelii și etanșietății, presiunea acumulată a dus la această explozie. Am dispus echipei de întreținere să-mi prezinte un raport de mentenanță și pe centrala termică, urmând ca de luni să ne ocupăm de problemă. Deocamdată, am restrâns accesul în zonă. Bine că n-a fost nimeni rănit”.

Accesul în policlinică se poate face prin față, cu ocolire pe scări sau cu liftul și prin cele două intrări laterale. (C.I.)

1 COMENTARIU

  1. Ce minciuna sfruntata!Sefa Policlinicii s-a panicat si a anuntat ISU,dar nu a fost nici o explozie,dar ca sa nu dea cu subsemnatul,a pus personalul din subordine sa dea declaratii de-a droanga,ca fost explozie ca la Hiroshima…nici macar capacul nu era dat deoparte.A fost doar o acumulare de caldura si probabil aburi,care,intra-adevar a ridicat un pic pavimentul.Restul e can can.Am fost acolo si am vazut.Dixit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.