Horoscop de Mărțișor

pietricica turism

Este cunoscut, de iniţiaţii din toate timpurile, chiar din vremuri imemoriale, faptul că un gând, structurat pe o anumită intensitate şi frecvenţă, de exemplu un gând despre o acţiune puţin rea, mai rea sau chiar foarte rea, ca şi un gând (îl vom numi gândul iniţial) despre o acţiune bunicică, bună sau foarte bună porneşte din mentalul omului (nu voi descrie acum tehnica emisiei printr-un tip de antenă specifică) şi accede imediat în planul informaţional, planul sau câmpul akaşic.

* Berbec

Luna martie este o perioadă dominată de cheltuieli pentru nativi, care se va încheia odată cu intrarea lui Marte în zodia Gemenilor, pe 30 martie.

De asemenea, în martie, Mercur aruncă avertismente privind cumpărăturile. Februarie a fost o lună potrivită pentru achiziții, martie nu prea, deoarece Mercur e retrograd între 5 și 28. Produsele electronice, IT, electrocasnice, TV etc. trebuie să mai aștepte, cel puțin până când Mercur iese din mișcarea sa retrogradă.

La locul de muncă, Berbecii sunt ajutați de Saturn, care tranzitează Casa faimei și a onorurilor. Multe dintre planurile executate acum vor avea efecte vizibile, de succes, la sfârșitul lui 2019, dar și în 2020.

Deocamdată, nativii să respecte programul de carieră pe care și l-au planificat.

* Taur

Până pe 30 martie, Marte se deplasează prin Taur, aducând nativii și dorințele lor în lumina reflectoarelor. Oamenii îi vor asculta, iar Taurii vor deveni foarte carismatici deoarece își găsesc forța de a-și urma pasiunea.

Marte în Taur îi încurajează pe nativi să-și afișeze curajul, motivațiile și să se autoproclame lideri. Marte este un expert care îi sfătuiește cum să-și lanseze cele mai ambițioase planuri. Prima decadă a lui Marte stă sub semnul Soarelui, care aduce energia, entuziasmul și creativitatea de care Taurii au nevoie pentru a-și atinge obiectivele și a se bucura de momente bune cu prietenii și familia.

Încrederea în sine și atitudinea pozitivă îi vor ajuta să facă o impresie bună asupra persoanelor care îi pot ajuta să reușească. Este momentul potrivit pentru ca Taurii să-și folosească inițiativa și pentru a face progrese reale.

* Gemeni

Marte se mută la Taur și toată luna martie induce o stare de hibernare temporară nativilor. Gemenii pot realiza o cercetare intensă pentru următorul lor proiect ori se pot odihni înainte de a începe ceva nou.

Mercur, retrograd din 5 până în 28 martie, arată că anumite probleme medicale trebuie rezolvate în februarie sau în primele zile din martie. Oricum, Gemenii pot lua în considerare îndemnul de a renunța pentru câteva săptămâni, pentru că, odată cu intrarea lui Marte în Gemeni, pe 30 martie, lucrurile vor intra în viteza a 6-a. Acesta e intervalul cheie pentru ca aceștia să-și lanseze cele mai mari inițiative în 2019: 30 martie – 15 mai.

* Rac

Marte, în Taur până pe 30 martie, oferă nativilor mai mult timp de petreacut cu prietenii și participarea la evenimente distractive. Este o perioadă potrivită pentru ei să organizeze mese festive sau cocktail-uri pentru prieteni. Iubitorii de artă își pot invita prietenii la vernisaje sau lansări de filme.

Cel mai important, Racii vor simți o eliberarea din tensiunea simțită în februarie, când s-au concentrat din greu asupra problemelor legate de carieră.

Între 20-31 martie, Soarele le indică să depună mai multe eforturi la serviciu, pentru a avea lucrurile așa cum le doresc.

Din 20 martie până pe 5 aprilie, Luna Plină va scoate la suprafață tensiunile din relația nativilor.

* Leu

O perioadă favorabilă carierei lor este în luna martie. Marte, în tranzit prin Taur până pe 30 martie, oferă Leilor suficient timp ca să-și poată ordona prioritățile în carieră, să poată decide ce planuri să urmeze.

Marte tranzitează Casa prestigiului și a onorurilor, a premiilor și realizărilor, pentru prima dată în doi ani. Leii pot obține ajutorul unui VIP, iar pentru asta pot chiar forța lucrurile. Marte în Taur le oferă încredere, capacitate de concentrare, determinare să meargă înainte.

Mercur retrograd între 5-28 martie recomandă Leilor să nu semneze în această perioadă o nouă înțelegere sau un contract. Totuși, în anumite moduri, Mercur retrograd ar putea ajuta. Leii ar putea revedea un proiect sau o ofertă pentru o nouă poziție, care le-a venit cu ceva timp în urmă. Mercur retrograd poate aduce în prim-plan întâlnirea cu persoane din trecutul lor, precum și posibilitatea reluării unor discuții.

* Fecioară

Uranus este aproape de a ieși din zona ”vătămărilor financiare” pe care le-a provocat nativilor în ultimii șapte ani. Dacă Fecioarele vor auzi ceva neplăcut, e vorba doar de o ultimă strigare a lui Uranus, care, din 6 martie, va tranzita Taurul, ceea ce reprezintă o șansă foarte bună pentru nativi.

Marte, în Taur până pe 30 martie, deschide poarta călătoriilor pentru nativi și, totodată, luminează Casa călătoriilor și a studiului. Fecioarele găsesc plăcere în noi surse de stimulare mentală și pot chiar să-și dorească să studieze la o universitate îndepărtată sau să facă cercetări pentru o carte. Oricare dintre aceste opțiuni îi va reîmprospăta și le va da senzația de aventură. Marte îi va ajuta să facă progrese impresionante în domeniile amintite, până pe 30 martie.

* Balanță

Cheltuielile nativilor au tendință de creștere din cauza tranzitului lui Marte prin Taur, care va dura până pe 30 martie și va crea iminențe de plată în cash. Dacă nu au nicio idee despre ce s-ar putea întâmpla, atunci Balanțele vor trebui să fie ceva mai conservatoare, până vor vedea că lucrurile se așază.

Între 7 și 11 martie, Soarele se află în sextil cu Saturn, ceea ce potențează resursele lor de răbdare, perseverență și de etică. E o perioadă excelentă ca Balanțele să-și atingă obiectivele, mai ales că devin mai hotărâte să obțină rezultate practice și să nu facă greșeli.

Persoane mai tinere vor căuta înțelepciunea Balanțelor în privința carierei.

* Scorpion

Soarele, Neptun și Mercur sunt în Casa distracției, a iubirii nativilor în prima decadă din martie. Până pe 10 martie, Venus va crește nevoia de dragoste și afecțiune pe care o resimt Scorpionii, care vor trebui să muncească mai mult pentru a obține dovezi de afecțiune de la partenerii lor. Poate ar trebui să depășească o anumită tendință spre lene și egoism.

Dacă vor avea o întâlnire, Scorpionii să fie atenți să nu-și reducă standardele doar pentru a-și satisface nevoile. Martie este o perioadă nefastă pentru cei care doresc să parieze sau să-și recupereze unele investiții.

Uranus aduce un potențial de schimbări rapide și neașteptate în viața Scorpionilor. Natura imprevizibilă a acestor schimbări le va da senzația că sunt lăsați pe margine. Va trebui să reacționeze rapid la schimbarea circumstanțelor. Spiritul deschis și dorința de adaptare sunt cheia succesului acum.

* Săgetător

Marte, în Taur până pe 30 martie, luminează Casa lucrului nativilor, ceea ce va intensifica ritmul la locul lor de muncă. Deși vor funcționa la supraturație, Săgetătorii vor fi încântați de aceste viteze de lucru. Adrenalina îi va ține treji și excitați. Zona pe care o au de protejat Săgetătorii în martie este cea a sănătății proprii.

Dacă vor primi un contract între 5-28 martie, când Mercur este retrograd, se recomandă amânarea semnării acestuia. Pot apărea greșeli de interpretare, anexe cu conținut vag și termene care îi pot deranja. Oricum, trebuie reținut că Mercur retrograd este foarte neplăcut la începutul și sfârșitul perioadei, 5 și 28 martie.

* Capricorn

În martie, Casa iubirii adevărate a nativilor este luminată de prezența lui Marte. De asemenea, Marte în Taur îi va scoate în evidență când vor participa la evenimente sociale, unde există grupuri de oameni.

Uranus permite Capricornilor să facă schimbări importante în viața lor, în perioada martie 2019 –  aprilie 2021. Stimularea schimbării și entuziasmul interior resimțit de nativi înseamnă că își pot exprima o parte mai proeminentă a personalității. Vor apărea oportunități de a întâlni oameni noi, din diverse medii.

Între 25-29 martie, Venus, în sextil cu Uranus, le aduce distracție și entuziasm în viață și Capricornii vor fi mai dispuși să-și asume riscuri. Este un moment excelent pentru a-și face prieteni noi.

* Vărsător

Între 28 februarie și 3 martie, Venus și Uranus pot provoca instabilitate în relațiile de dragoste ale Vărsătorilor, prin urgențe sau evenimente neașteptate. Nativii vor simți o nevoie crescută de libertate spre distracție, ceea ce va testa răbdarea celor dragi sau poate duce la ”rătăcirea ochilor”, către alte surse de plăcere, din afara relației. Vărsătorii ar putea deveni interesați de oameni din alte culturi sau având alte origini etnice.

Mercur, retrograd între 5 și 28 martie, recomandă evitarea semnării vreunui contract. Dacă, totuși, semnează, nativii să fie conștienți că renegocierile nu fac parte din opțiunile lor. De asemenea, este de evitat achiziționarea de electronice, electrocasnice sau aparate din domeniul IT.

* Pești

Între 4 și 8 martie, Soarele, în conjuncție cu Neptun, mărește sensibilitatea, intuiția și empatia nativilor. Cei grijulii și plini de compasiune vor transmite mesaje de slăbiciune pentru dușmanii lor. Stabilirea limitelor le va permite Peștilor să se bucure de un sentiment de solidaritate cu cei dragi. E momentul potrivit pentru a scăpa de realitate, printr-un film sau un roman fantezist.

Între 7 și 13 martie, Marte, în sextil cu Neptun, crește dorințele senzuale ale Peștilor, creând un moment ideal pentru romantism.

Componenta mistică a nativilor va atrage mai mult oamenii apropiați de nivelul lor de dezvoltare spirituală. Sentimentele de dreptate și adevăr îi vor ghida pe nativi în această perioadă.

Până pe 5 martie, Soarele și Marte sporesc încrederea în sine, puterea, vitalitatea și curajul Peștilor. Acesta este un moment bun pentru activități fizice, în special de natură competitivă. Relațiile, în special cele intime, vor beneficia de căldura, charisma și atractivitatea lor sexuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.