Look Urban în luna Martie: 3 lucruri de care să ții cont

pietricica turism

Stilul reprezintă cea mai clară manifestare a caracterului fiecărei persoane, indiferent că este vorba despre îmbrăcăminte, aspect sau chiar carieră. De cele mai multe ori asociem această noțiune de stil cu extravaganța, exclusivismul sau ceva ce este scump. Cu toate acestea, acest lucru nu este total adevărat, deoarece stilul reprezintă orice manifestare sau idee care poate fii identificată după anumite caracteristici.

Lejeritatea, nonconformismul, libertatea și senzația de moment sunt lucruri de bază în ceea ce reprezintă stilul urban. Aici, scopul este de a crea un amestec dintre conveniență și estetică pentru a exprima cât mai clar și ușor starea de spirit din ziua respectivă. Asemenea caracteristici se pot regăsi într-unul dintre cele mai impozante și populare stiluri de îmbrăcăminte din întreaga lume, astfel, stilul urban poate fii alcătuit din piese care uneori reinventează sau schimbă percepții precum:

1. Adidașii sau sneakerșii de damă

Diferiți de pantofii de alergare prin liniile mult mai subtile și fine, gama de adidași pentru damă surprinde foarte bine tendințele mult mai rafinate și în același timp nonconformiste ale stilului urban feminin. Aceștia se pot găsi sub diferite forme, deoarece termenul de sneaker este extrem de larg și cuprinde o suită de design-uri și modele.

Totuși, modelele care s-au diferențiat cel mai mult de standardul acestui tip de încălțăminte a fost varianta feminină a acestora. Elementele colorate, nuanțele ușor mai glossy sau aplicările metalice și textile au transformat adidașii de damă într-un element definitoriu pentru orice ținută de stradă, urbană, lejeră și extrem de confortabilă.

Printre cele mai populare modele de astfel de încălțăminte le puteți găsi pe www.reverse.ro unde ai posibilitatea să explorezi o gamă foarte variată de modele, stiluri și culori atât pentru adidașii de damă cât și pentru alte modele de pantofi pentru femei.

2. Blugii și rochiile de primăvară

Fie rupți sau normali, jeanșii au devenit într-un fel sau altul una dintre cele mai preferate articole vestimentare pentru gusturile oricărei femei. Nefiind mereu constrânsese de varianta denim a blugilor, fiecare femeie a ales să-și reprezinte stilul casual prin diferite variații ale acestor pantaloni.

Atât pantalonii albi, mulați, jeanșii slim fit sau cei mai populari la moment: blugii rupți, toate aceste variații reprezintă elemente incontestabile ale stilului urban. Un argument aici ar putea fii conveniența, faptul că sunt comozi, sexy și potriviți pentru aproape orice ocazie.

3. Jackete, puloverele largi, tricouri și top

Destul de probabil începi să-ți dai seama deja încotro merge toată povestea, doar uitându-te la imaginile de mai sus. Practic, aceste elemente se potrivesc perfect cu piese vestimentare precum puloverele largi, tricourile sau chiar și un top, de sigur acesta variind în funcție de climă și preferințele fiecăreia. Negreșit, este cazul să pătrundă în această formulă și nelipsita jacketă de piele sau, chiar și un sacou, pentru a lărgi pe cât cu putință variația.

Prin urmare, se poate observa destul de clar cum doar prin combinarea a doar trei piese definitorii pentru acest stil se pot obține idei de ținute diferite pentru fiecare zi.

Indiferent de vârstă, gusturi sau statut social, stilul urban poate varia de la ceva care te duce cu gândul la infantilitate și indiferență față de ceea ce este în jur, până la lux și exclusivism. Aici, singura diferență constă înspre ce parte vrei să înclini balanța, iar mai concret, acest lucru este cel cele din urmă realiat în forma sa ideală, doar prin detalii, detalii care pe lângă: accesoriile, hairstyle sau makeup  constau în atingerile personale, ale propriilor puncte de vedere și viziuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.