Noi (ne)lămuriri în scandalul bannerelor PMP: ”Autorizația e la partid, cred că există!”

pietricica turism

Încet-încet, se face lumină în chestiunea bannerelor politice ale PMP, atârnate în centrul orașului Piatra Neamț.

Cristian Sauciuc, șeful organizației municipale Piatra Neamț, a încercat să ne lămurească: ”Este autorizație, poate fi găsită la partid! Nu știu dacă la partid este cineva acum, dar eu am executat ce mi-a comunicat Bogdan (Gavrilescu, viceprimarul municipiului Piatra Neamț n.red.) că există autorizație de construire, de amplasare, semnate de el, și că totul este în regulă. L-am sunat și am vorbit cu dl. Pancu, că punem niște bannere și așa s-a întâmplat. Eu știu că există autorizație”.
Întrebat de ce au dispărut bannerele, dacă există autorizație ”la partid”, răspunsul a venit rapid și extrem de plastic: ”Văzând scandalul, eu le-am dat jos. Eu cred că există autorizație, dar am înțeles, nu știu exact, că există o hotărâre a Consiliului Local care interzice bannerele cu conținut politic. Poate să existe autorizație, să nu vă mirați, poate au dat-o fără să știe de HCL!!!!
O caracterizare mai plastică a performanțelor administrative locale greu poate fi făcută, mai ales că vine din partea unui fost consilier promovat director la Salubritas, societate a municipiului Piatra Neamț.

Între timp, mai mulți polițiști locali ne-au transmis mesaje cum că, în prezent, se depun mari eforturi pentru mușamalizarea cazului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.