Pe scurt

  • Juniorii clubului CSM Ceahlăul Piatra Neamţ au obţinut rezultate favorabile în partidele disputate în deplasare sâmbătă, 16 martie. Echipa U17 a încheiat la egalitate (0-0) pe terenul formaţiei FC Voluntari, iar juniorii U19 au câştigat, în premieră, în deplasarea de la Sport Team Bucureşti. Scorul a fost 2-1, pentru pietreni înscriind Olteanu şi Monoranu.

Alte rezultate din campionatul U17: Rapid Bucureşti-Politehnica Iaşi 4-1, Concordia Chiajna-LPS Focşani 6-0, FCSB-Kids Tâmpa Braşov 3-0.

Alte scoruri din campionatul U19: Steaua Bucureşti-Sporting Juniorul Vaslui 0-2, Petrosport Ploieşti-LPS Galaţi 6-1, FCSB-Csikszereda Miercurea Ciuc II 3-1.

Juniorii pietreni ocupă locul 4, cu 19 puncte, la U17 şi locul 8, cu 7 puncte, la U19.

Duminică, 24 martie, pe terenul sintetic de la stadionul municipal, pietrenii se vor confrunta cu Steaua Bucureşti (U19, ora 12) şi cu Rapid Bucureşti (U17, ora 10). Ambele partide contează pentru runda a XII-a a Ligii Elitelor.

  • Pietreanul Robert Gavril (CS Ceahlăul Piatra Neamţ) a ocupat locul secund la proba de 60 de metri plat în cadrul Campionatelor Naţionale de Atletism pentru juniori 3. Competiţia a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute şi a fost găzduită de municipiul Bacău. Robert Gavril a încheiat parcursul cu timpul de 7 secunde și 30 de sutimi, la 16 sutimi în urma campionului Mario Dobrescu, de la CS Atletic Adjud. Podiumul a fost completat de Darius Techiu, de la LPS Brăila, cu timpul de 7 secunde și 47 sutimi.

”Robert și-a făcut treaba așa cum am sperat și am crezut, numai că adversarul care a câștigat titlul național este mai mare de vârstă și era greu de bătut. Am fi avut șansă la medalie și în proba de 400 de metri plat, dar regulamentul interzice unui sportiv să concureze în două probe care să însumeze o distanță mai mare de 400 de metri. În aceste condiții, am decis împreună cu sportivul să intre în proba de săritură în lungime. A prins finala și a terminat pe locul 6, cea mai bună săritură fiind de 5,49 metri”, a declarat Iulia Olteanu, antrenoarea lui Robert Gavril.

La competiţia de la Bacău a concurat și Denisa Negură, în probele de 60 și 400 de metri plat, dar nu a reuşit să se califice în nicio finală.

  • CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a pierdut sâmbătă, 16 martie, pe terenul candidatei la promovare Suporter Club Oţelul Galaţi. Gazdele au învins cu scorul de 2-1 (0-1). Au marcat: Sălăgeanu (63), Cîrjan (65-penalty)/Oteliţă (10). Pietrenii se plâng de arbitraj şi consideră că ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 38.

Alte rezultate din etapa a XVIII-a a Ligii a III-a, Seria I: Sporting Lieşti-Gloria Buzău 0-2 (0-0), Metalul Buzău-Bucovina Rădăuţi 2-1 (1-1), Ştiinţa Miroslava-Sănătatea Darabani 2-0 (1-0), Foresta Suceava-CSM Focşani 2-2 (0-2), KSE Târgu Secuiesc-AFC Botoşani II 2-3 (1-3) şi CSM Râmnicu Sărat-CSM Paşcani 0-3 (0-2). Şomuz Fălticeni a stat.

Pietrenii ocupă locul 9, cu 20 de puncte.

În etapa a XIX-a, CSM Ceahlăul va juca sâmbătă, 23 martie, de la ora 15, pe teren propriu, împotriva Ştiinţei Miroslava. (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.