Stand-up comedy cu subprefectul Doru Ungureanu

pietricica turism

Și oficialitățile mai au emoții, uneori, ca să punem pe seama emoțiilor o bâlbă de toată frumusețea a subprefectului Doru Ungureanu.
Prezent din partea Prefecturii la o manifestare sindicală a profesorilor din Neamț, care a avut loc marți, 27 martie, subprefectul Doru Ungureanu a fost invitat să spună câteva cuvinte.

În fața sălii pline de oficialități locale, profesori, oameni de cultură, invitați de peste Prut, subprefectul Ungureanu a rostit la microfon doar câteva cuvinte, dar a reușit să stârnească rumoare și râsete: ”Aș începe prin a-i mulțumi domnului Ploscă pentru invitație. Salut prezența oaspeților de peste Prut pentru a sărbători astăzi 101 ani de la Unirea Basarabiei cu Patria Mamă. Despre revista Apostolul aș putea să spun «La mulți ani!» și la cât mai mulți ani și buni! Iar, ca și ceilalți antevorbitori ai mei, aș vrea să-i mulțumesc domnului profesor Amaicei, mi-a fost elev la Școala nr. 3, vă mulțumesc domnule profesor și… chiar o viață frumoasă și vă mulțumesc mult”.

Referirea la ”elevul” Gheorghe Amaicei, profesorul care a predat matematică timp de 47 de ani și a ajuns la venerabila vârstă de 86 de ani, a fost motivul pentru care sala a izbucnit în râs. Unii i-au șoptit subprefectului ”Poate profesor…”. Dar Doru Ungureanu lăsase deja microfonul și se întorcea la locul său atât de vizibil sensibilizat de atmosferă, încât nici nu și-a dat seama de gafă și nici nu a auzit șoaptele din sală. Reacția prof. Gheorghe Amaicei, aflat în sală ca invitat la evenimentul la care avea să-și lanseze recentul volum de amintiri, a fost doar un ușor zâmbet. (C.I.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.