Ce articole de papetarie sunt de neinlocuit in spatiile de birouri?

Ai lucrat cateva ore la un nou proiect si, cand sa dai print, multifunctionala “tipa” ca nu poate imprima? Porti o conversatie si iti lipseste un instrument de scris si o hartie pe care sa notezi? Ai nevoie sa trimiti rapid documente la o institutie sau un colaborator si un plic nu este nicaieri de gasit?

Cu siguranta ai trait aceste experiente si, cu toate ca in viata noastra sunt alte lucruri mai importante, lipsa articolelor de papetarie este ca o “picatura chinezeasca”.

In orice spatiu de lucru, indiferent ca este cel de acasa si cu atat mai mult cel de la locul de munca, exista articole de papetarie, care sunt necesare pentru o buna desfasurare a activitatii curente.

Companiile investesc anual sume de bani impresionante in articolele de papetarie, pentru ca acestea sunt de nelipsit aproape in orice activitate. Pentru ca tu sa ramai organizat si productiv, este nevoie ca articolele de papetarie sa fie in permanenta la indemana, astfel incat sa fie evitate cazul in care nu iti poti indeplini sarcinile zilnice.

Iata cateva dintre articolele de papetarie care sunt indispensabile oricarui birou:

Suportul de hartie A4 sau alte formate

Indiferent ca folosim suportul de hartie pentru scris sau pentru imprimarea informatiilor, acesta este si va ramane pentru mult timp un articol de papetarie de baza in orice spatiu de birouri. Hartia vine intr-o gama variata si are numeroase intrebuintari, motiv pentru care exista mai multe tipuri de formate, fiecare din acestea fiind special conceput pentru utilizari specifice, precum: hartia A4 – utilizata pentru imprimarea informatiilor cu ajutorul unui xerox, imprimanta sau fax; hartia A3 – folosita la plotter pentru desene sau harti la dimensiuni mai mari; hartie pentru printare color si foto; hartie utilizata in industria tipografiei; hartie matriciala folosita pentru imprimante cu capete speciale; coli pentru notite si altele.

Facturi fiscale, autocopiative si alte tipizate

Orice companie are obligatia de a avea documente contabile si care pot dobandi calitatea de documente justificative, atunci cand acestea furnizeaza informatiile prevazute de legislatia in vigoare. Nu te poti lipsi de articolele de papetarie precum: facturiere, registre, borderouri etc, care stau la baza inregistrarilor contabile, indiferent de activitatea companiei.

Plicurile

Oricand ai nevoie sa trimiti colete sau corespondenta, plicurile sunt acele articole de papetarie absolut necesare pentru a putea comunica oficial cu tertii sau pentru a pastra si proteja continutul acestora. Daca lucrezi in domeniul serviciilor sau livrarilor, atunci stii cu siguranta ca aceste articole de papetarie sunt indispensabile.

Cub notes si note autoadezive

Atunci cand ai nevoie rapid de un suport de hartie pentru a-ti nota o idee, un detaliu, o adresa etc, cubul notes aflat la indemana este ideal. Asemanatoare sunt si notele autoadezive, insa acestea au o caracteristica ce le face si mai deosebite, si anume aceea ca acestea pot fi lipite pe diferite suprafete si sunt foarte eficiente in activitatile curente. Este incredibil cum aceste hartiute se dovedesc articole de papetarie atat de utile, prin prisma informatiilor pe care le contin.

Agendele si caietele office

Orice persoana care are la dispozitie o agenda sau un caiet pentru birou se poate folosi de aceste articole de papetarie pentru organizarea activitatii zilnice, saptamanale sau lunare, mai ales daca aceste agende sunt dotate cu microperforatii sau separatoare color. Aceste articole de papetarie sunt recomandate pentru ca ajuta la notarea informatiilor importante si gasirea foarte usoara a acestora.

In activitatea zilnica de birou se folosesc des si alte articole de papetarie precum bibliorafturile, produse din hartie sau carton, organizatoare, nelipsitele instrumente de scris si altele. Daca doresti sa beneficiezi de articole de papetarie de calitate inalta, apeleaza cu incredere la OfficeClass.ro, un magazin cu peste 25 de ani de experienta in domeniu!

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.