Dr. Borș scapă de gratii, a primit arest la domiciliu

pietricica turism

Singurul dintre cei 4 medici ortopezi, arestați preventiv la începutul lunii martie, care scapă de celula din subsolul poliției este dr. Gheorghe Borș. În privința lui, solicitarea de prelungire a arestării preventive, formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, a fost admisă, astăzi, 1 aprilie, sub forma arestului la domiciliu.

Decizia poate fi contestată, dar, dacă va fi menținută și de Curtea de Apel Bacău, odată cu expirarea actualului mandat de arestare, Gheorghe Borș pleacă acasă.

Nu aceeași șansă au avut-o ceilalți 3 doctori, în privința cărora solicitarea de prelungire a arestării preventive a fost admisă. Este vorba despre doctorii Florică Guțu, Constantin Nanu și Grigore Berea, care vor sta după gratii până pe 5 mai, dacă nu li se va admite contestația la Curtea de Apel Bacău.

Tot astăzi, Tribunalul Neamț a judecat contestațiile prin care cei 4 doctori au cerut ridicarea sechestrelor puse pe sumele de bani aflate în conturile lor bancare. Instanța a fost de acord cu această măsură, dar procurorii au dreptul să o conteste. (C.M.)

2 COMENTARII

  1. JUSTITIE DE 2 BANI, BINE CA AU JECMANIT PACIENTII CARE NU AVEAU BANI DE PAINE, IAR ACUM STAU BINE MERCI ACASA, CU CONTURILE DOLDORA, DR. SI JUDECATORI CORUPTI, CORB LA CORB NU-SI SCOATE OCHII!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.