Drumul lui Andrușcă&Soroceanu reparat în bătaie de joc

Vă mai amintiți fotografia în care Dănuț Andrușcă și Daniela Soroceanu priveau neputincioși la o bucată de șosea distrusă de ape pe drumul dintre Pipirig și Poiana Largului?

Ei bine, în acest moment, o societate a făcut lucrări de reparații în zona respectivă. Dacă pe partea dinspre pădure lucrările arată cat decât omenește, pe cealaltă parte este dezastru. Constructorul și-a bătut joc și a luat pur și simplu bucăți din șosea și le-a dat drumul la vale, fără nicio grijă față de zona respectivă.

Mai mult decât atât, o cantitate importantă de asfalt, în loc să fie dusă într-o zonă special amenajată sau să fie refolosită, a fost ”depozitată” în grădina unei proprietăți particulare, căreia i-a fost distrus și gardul. Un pom fructifer s-a trezit că trebuie să reziste în patul artificial din asfalt luat de pe drum și aranjat gospodărește în livadă.

drum andrusca soroceanu
pom in safaltul crescu în livadă
grădină agresată
livada agresată
drum prost
asfaltul muzeu
lucrare buna
resturi de santier

Alo, Garda de Mediu, aveți vreo părere sau trebuie să vă cereți voie de la Instituția Coordonatoare Supremă la nivel județean? Puteți merge în zonă, că mai aveți și alte lucruri de contatat, parol!
Valentin Bălănescu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *