Horoscop 25 aprilie – 1 mai: Romantismul plutește în aer

În 29 aprilie, Saturn merge retrograd în Capricorn. Este, poate, cel mai bun moment al anului pentru a vă reevalua obiectivele carierei și direcția vieții. Pe 4 mai, Lună Nouă, în Taur, aduce timpul perfect pentru a începe ceva nou și pentru a vă concentra pe activități organizaționale și pragmatice.

* Berbec

Saturn își începe mișcarea retrogradă pe 29 aprilie și va dura până în 18 septembrie. Pluton revine la mișcarea firească până pe 2 octombrie. Este de remarcat că ambele planete se află în Casa onorurilor, a premiilor și realizărilor. După încheierea lunii aprilie, Berbecii să rămână în poziția actuală.

Până în 15 mai, Venus tranzitează zodia Berbecului și este capabil să aducă nativilor o șansă interesantă de a întâlni dragostea.

Berbecii să ”răsfoiască” internetul și magazinele preferate pentru a cumpăra haine noi. Se pare că această acțiune urbană îndrăzneață le oferă ”aventura” amoroasă. Berbecilor le va fi foarte ușor să magnetizeze persoana potrivită pentru ei.

* Taur

Privind în perspectivă, luna mai va fi una dintre preferatele anului, deoarece are multe aspecte minunate care îi vor bucura pe nativi. Luna Nouă, în Taur din 4 mai, poate fi considerat un cadou cosmic pentru ziua de naștere a Taurilor. Ei vor primi o mulțime de oportunități, așa că trebuie să fie pregătiți să accepte lucrurile bune care li se întâmplă.

Taurii să descopere acum ce își doresc pentru anul următor, pentru ca astrele să-i poată ajuta din timp să se bucure de realizarea acestor dorințe.

Venus, guvernatorul zodiei, tranzitează Berbecul până în 15 mai și marchează o perioadă când Taurii vor avea mai mult timp pentru ei.

Când Venus intră în Taur, între 15 mai și 8 iunie, nativii se pot întoarce în societate, invitați la cele mai bune petreceri. Odihnă!

* Gemeni

Marte, planeta vitalității, își începe tranzitul prin Gemeni în 30 martie și merge până pe 15 mai, oferind curaj, determinare și conducere și favorizându-i pe nativi mai mult decât pe toate celelalte zodii.

Cu Marte în zodia lor, Gemenii să folosească aceste prețioase săptămâni pentru a planta semințe, care vor avea drept rezultat reușita într-o afacere, într-o relație sau un obiectiv care să le aducă succes.

Marte în Gemeni aduce multe oportunități pentru ca nativii să-și îmbunătățească viața, făcându-i mai fericiți și optimiști.

Romantismul este o scânteie, mai ales că Venus tranzitează zodia Berbecului până pe 15 mai. Va fi o perioadă distractivă, mai ales pe 9 mai.

* Rac

Venus, în tranzit prin Berbec până în15 mai, reprezintă o etapă de succes pentru cariera Racilor. Venus tranzitează Casa promovării în carieră. Ca efecte, ideile lor vor fi acceptate mai ușor, iar cererile venite din partea șefilor, a persoanelor importante, dar gargariste, se vor estompa. Iar Racii au ocazia de a demonstra de ce sunt capabili.

Între 27 aprilie și 7 mai, Venus mărește nevoia lor de dragoste și afecțiune. Nativii vor depune mai multe eforturi pentru a le obține. E posibil să fie puși în situația de a-și depăși tendința spre lene și egoism.

Ar fi bine să evite intrarea în datorii sau cheltuirea banilor pe elemente neesențiale.

* Leu

În ce privește dragostea, Leii vor fi cel mai bine până în 15 mai, perioadă în care Venus se află în tranzit prin zodia Berbecului, în Casa călătoriilor internaționale. Este și motivul pentru care nativii trăiesc o nouă stare. Ei pot alege o destinație, apoi să împacheteze și să plece.

Marte tranzitează semnul de Aer al Gemenilor, ceea ce e o oportunitate pentru viața socială a Leilor.

Pentru nativii singuri, romantismul poate ajunge prin intermediul unui prieten, care organizează o petrecere. Acolo, Leii întâlnesc pe cineva cu care pot dezvolta o reacție fulminantă. Se pare că prietenul lor va ști exact tipul de persoană pe care o caută nativii.

* Fecioară

Uranus se află în tranzit prin Taur, iar Fecioarelor li se creează ocazia de a avea cea mai bună situație financiară din ultimii 12 ani. Uranus, planeta surprizelor, a ieșit din Casa banilor altor oameni, aspect mai benefic pentru nativi.

În materie de dragoste, tranzitul lui Venus prin Taur, dar și cele trei planete aflate în Casa căsătoriei – Mercur, guvernatorul Fecioarelor, împreună cu Neptun (iubire necondiționată) și cu Venus (fericire) – creează o legătură dulce la Saturn (persistență) și Pluton, în Casa dragostei.

Dacă tratează întâlnirile cu seriozitate, Fecioarele au mari șanse să se căsătorească. Sau măcar să fie împreună cu cineva.

* Balanță

Venus tranzitează Casa colaboratorilor, a parteneriatelor până în 5 mai, ajutându-i pe nativi să înfrunte o problemă spinoasă care ar putea apărea în această lună.

Până pe 2 mai, Marte aduce Balanțelor energie și pasiune, bine echilibrate, nu agresive pentru alții.

Inițiativele nativilor îi vor face vizibili, într-un mod bun, în fața superiorilor ierarhici și bărbaților.

Până pe 1 mai, Mercur crește tempo-ul vieții, ceea ce poate face Balanțele mai confuze. Dificultatea de exprimare ar putea duce la neînțelegeri.

Carisma extraordinară și magnetismul sexual de care beneficiază acum Balanțele indică succes pentru viața de dragoste, dar și în viața socială. Să-și urmeze instinctul spre succes!

* Scorpion

Marte, în Gemeni până în 15 mai, oferă nativilor motivația de a-și organiza finanțele în următoarele săptămâni. Se pare că le vor crește cheltuielile în această perioadă, dar asta și pentru că de achitat impozite sau că au plătit bani pentru ceva de genul școlarizării ori pentru a face o investiție în afacerea lor.

Marte se află în prezent în Casa banilor altor oameni și asta, cu siguranță, arată impozite. Aceeași Casă guvernează cărțile de credit, împrumuturi pentru studenți, colegiu și școală – de exemplu, pentru copilul lor -, ipotecă, plăți de asigurare și așa mai departe. Faptul că Marte părăsește zona financiară în 15 mai este o veste foarte bună pentru Scorpioni. Cheltuielile le vor scădea considerabil.

Până în 11 mai, Soarele atrage presiuni din partea concurenților sau a superiorilor.

* Săgetător

În general, Săgetătorii nu au control complet asupra oricărei relații cheie, deoarece Marte, poziționat vizavi de Soare până în 15 mai, îi depărtează de autocontrol. Marte a călătorit departe de Soarele nativ și, în curând, pe la jumătatea lunii mai, începe să se apropie de zodia Săgetătorului.

Între timp, nativii au nevoie de cooperarea altora pentru a avansa. Pentru asta, trebuie să fie amabili și conciliatori, să asculte ce le spune partenerul, iar dacă nu sunt de acord, să ofere idei despre cum ar putea lucrurile să funcționeze mai bine. Pot fi direcți, dar acum ar fi mai bine să fie diplomați.

În 4 mai, Luna Nouă aduce oportunități de onoare, bogăție, promovare, prieteni buni și succese în afaceri.

* Capricorn

Până pe 4 mai, tranzitul Lunii Noi le creează Capricornilor o nevoie de schimbare, le aduce o emoție de libertate, aspecte care i-ar putea neliniști. Ar putea deveni chiar impulsivi. Evenimentele neprevăzute și comportamentul imprevizibil ar putea adăuga multă tensiune în viața nativilor, lucru care poate conduce la încheierea unor relații.

Până pe 7 mai, Venus mărește nevoia lor de dragoste și afecțiune. Nativii trebuie să depășească tendințele proprii egoiste dacă doresc să fie alintați de partener. Starea de sănătate poate deveni o povară pentru cei gurmanzi sau cei care mănâncă multe dulciuri.

* Vărsător

Marte tranzitează zodia Gemenilor, un semn aerisit, rapid, analitic și comunicativ, ca al Vărsătorilor. În Gemeni, Marte face turul Casei iubirii adevărate, până pe 15 mai. Este o veste foarte bună, deoarece au trecut doi ani de când nativii au beneficiat de ajutor impresionant de la un Marte sexy, pentru a construi o viață mai plină de iubire. Cei singuri, care speră să găsească persoana potrivită pentru ei, se pot agăța de Marte, care le trezește interesul pentru iubire și îi ajută să întâlnească oameni noi.

Venus în zodia Berbecului, un semn care se potrivește perfect cu Vărsătorul, confirmă încă o dată faptul că sfârșitul lui aprilie și prima jumătate a lunii mai se poate dedica iubirii, dragostei.

* Pești

Se pot realiza multe pe plan familial până în 15 mai. Tranzitul aduce Luna, încet, în Casa de acasă a Peștilor, pe 3 iunie. Peștii au nevoie să afle de acum că vor avea un plus de oportunități pentru a face schimbări în locuință lor sau pentru a se bucura de viața de familie.

Până în 11 mai, Soarele aduce Peștilor energie, entuziasm și creativitate, pentru a-și atinge obiectivele și pentru a se bucura de momente bune cu prietenii și familia.

Încrederea în sine și atitudinea pozitivă îi vor ajuta să facă o impresie bună asupra persoanelor care îi pot ajuta să reușească. E momentul potrivit pentru a-și folosi inițiativa și pentru a face progrese reale.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *