Modelul de semineu potrivit casei tale

Dupa ce, in Antichitate, focul a fost folosit in pesteri, apoi in locuinte (in adevaratul sens al cuvantului), astazi, tot mai multi romani opteaza pentru diverse tipuri de semineu pe lemne, unele mai simple, altele foarte complex alcatuite, potrivite stilului arhitectural al locuintei pe care o detin.

Semineul – elementul care se poate amplasa in living pentru un plus de eleganta

De-a lungul timpului si, odata cu tehnologia, au aparut tot mai multe tipuri de seminee cu design inovativ, ce pot fi amplasate in living, bucatarie sau chiar in dormitor. Si pentru ca cererile clientilor sunt tot mai mari, producatorii nu stau degeaba si ofera locuitorilor de la bloc posibilitatea de a se bucura de un confort termic ridicat, recomandarea pentru acestia fiind aceea de a opta pentru un semineu electric sau cu bioetanol.

Modelele moderne de seminee reprezinta elemente estetice ce le ofera proprietarilor posibilitatea de a pune accente particulare unor decoruri interioare simpliste, cu ajutorul lor fiind posibila chiar si camuflarea anumitor defecte ale unui perete sau colt.

Semineele pe colt, ideale pentru amenajari interioare cu stil

Printre cele mai frumoase modele de seminee premium sunt cele de tip colt, care pot fi montate cu usurinta in aproape toate spatiile de locuit, indiferent de stilul interiorului. Tocmai de aceea nici nu sunt atat de coplesitoare ca impact vizual precum cele traditionale, amplasate la mijloc de perete. Aici trebuie luate in considerare dimensiunile, forma, gradul de functionalitate, stilul decorativ s.a.

Cu toate acestea, semineul pe lemne ramane extrem de apreciat, mai ales ca nimic nu este mai relaxant decat sa privesti hipnotizat dansul viu al flacarilor aflate intr-un focar de semineu deosebit, precum cel creat de Hoxter. Compania Hoxter creeaza focare de semineu in editie limitata, pe care mai apoi le verifica in propriul laborator, astfel incat fiecare client sa se bucure de siguranta si durabilitatea produsului.

In cazul semineelor pe colt, clientii le prefera deoarece nu ocupa mult spatiu. In plus, flacarile din vatra pot fi observate din aproape orice colt al camerei. Mai mult, cand optezi pentru astfel de model, nu trebuie sa muti mobila grea pentru a putea crea un loc de vis unde sa te relaxezi dupa o zi obositoare.

Cat despre alegerea design-ului, in casele de tara si cabane se folosesc, de obicei, pentru partea decorativa a semineului, materiale de constructie cum ar fi: cimentul, pietrisul, caramida, piatra de rau. Dintre acestea, caramida ramane totusi cel mai comun material pentru amenajarea unui semineu.

Daca iti surade ideea de a achizitiona un semineu tip colt, atunci magazinul online PeFoc.ro iti pune la dispozitie o gama variata de modele. In plus, pe site gasesti si accesorii pentru intretinerea acestora. Poti contacta un specialist care sa te indrume in acest sens. Iar in ceea ce priveste amenajarea curtii, gratarele de gradina ceramice de tipul kamado sunt recomandate in aceasta primavara si asta deloc intamplator, pentru ca sunt acele gratare foloste de mai bine de trei milenii in Asia. Acestea au avantajul de a permite circulatia interioara a aerului, astfel incat preparatele sa fie gatite rapid, suculente si foarte fragede.

Inainte de a incheia, iti reamintin ca magazinul PeFoc.ro iti ofera o gama larga de seminee, accesorii, dar si gratare de curte kamado, care, folosite alaturi de familie si prieteni, iti pot da buna dispozitie si energie pozitiva. PeFoc.ro are grija ca iarna sa te bucuri de trosnetul lemnelor din semineu, iar vara de mirosul bucatelor gatite la gratar kamado.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *