Optimizeaza-ti cunostintele despre mediul online cu un curs SEO Bucuresti

Atunci cand esti antreprenor, freelancer sau vrei sa te angajezi intr-o agentie SEO, niciodata nu sunt suficiente cunostintele despre cele mai eficiente tehnici de optimizare, care te ajuta la imbunatatirea vizibilitatii paginilor unui site in mediul online, indiferent ca acesta este un site de prezentare a unei companii sau un e-shop.

In cautarile tale pe Google, vei intalni termenii de “specialist seo” sau “expert seo” si, daca vrei sa stii mai bine ce presupune activitatea profesionala de Search Engine Optimization, atunci poti pune bazele cunostintelor tale sau poti completata experienta ta cu cele mai noi cunostinte in domeniu, urmand un curs SEO Bucuresti. Jedi SEO School este unul dintre cele mai profesionale cursuri de optimizare pentru motoarele de cautare din Bucuresti, Romania si chiar la nivel international, pe care il poti urma sub indrumarea atenta a lui Ovidiu Joita, un specialist SEO care activeaza in domeniul marketing-ului si advertising-ului de mai bine de 15 ani.

Ovidiu Joita are propria sa agentie de SEO, iAgency.ro, care a fost fondata in anul 2008, si te va ajuta sa intelegi “criteriile” in baza carora Google iti va lista paginile site-ului tau in top-ul cautarilor.

Vei pune bazele cunostintelor in domeniu in cadrul cursului SEO in Bucuresti, vei primi cele mai bune recomandari despre cresterea vizibilitatii cuvintelor cheie si vei intalni numeroase personalitati din lumea SEO, cunoscute atat in plan national, cat si in plan international.

Prin tehnicile moderne si etice de optimizare predate la acest curs SEO in Bucuresti, iti vor fi explicati pe intelesul tau factorii de crestere a vizibilitatii cuvintelor cheie in SERP, necesitatea optimizarii on-page, optimizarii off-page, indicatorii de user experience, valoarea brandului in SEO si multe alte informatii esentiale.

Acest curs SEO in Bucuresti se desfasoara pe parcursul a mai multe sesiuni, vei avea “teme pentru acasa” si vei sustine teste de verificare a cunostintelor.

In cadrul cursului SEO on-page, vei invata cum sa gasesesti cuvintele cheie potrivite si planificarea acestora pe termen scurt-mediu sau pe termen lung, vei exersa realizarea unui audit SEO al site-ului, vei sti cum sa identifici obiectivele principale ale optimizarii on-page si cum sa planifici o strategie, astfel incat sa depasesti competitia. Totodata vei avea contact cu elemente de HTML necesare pentru identificarea unei structuri “sanatoase” a unui site sau pentru a sti cum sa corectezi eventuale erori de programare.

Totodata, la acest curs SEO in Bucuresti vei aborda tehnicile de off-page si iti va fi aratat cum trebuie sa comunice site-ul tau cu vizitatorii, vei vedea cat de importanta este interactiunea cu fiecare utilizator din mediul online, vei afla ce sunt algoritmii Google si care sunt cele mai bune recomandari pentru strategiile de link-building. De asemenea, vei afla ce sunt ancorele si cum sa le folosesti eficient pentru a trimite referinte catre paginile site-ului tau, vei observa cum, printr-un mic cod HTML, aceste ancore pot fi urmarite sau nu de “agentii” de cautare ai lui Google si vei afla, mai ales, cat de important este ca aceste tehnici sa fie stapanite pentru a nu dauna site-ului sau chiar atrage o penalizare.

Atunci cand vei invata despre indicatorii de user experience la acest curs SEO in Bucuresti, vei afla despre cele mai noi tehnici de “new SEO” si despre aprofundarea cunostintelor de marketing si business understanding. Importanta experientei utilizatorilor pe site-ul tau nu a fost niciodata mai mare decat acum, motiv pentru care vei afla despre diverse elemente si tehnici de branding pentru imbunatatirea indicatorilor de UX, vei sti cat timp petrec vizitatorii pe site-ul tau si cum interactiunea lor influenteaza ranking-ul cuvintelor tale cheie.

De asemenea, vei afla la acest curs SEO din Bucuresti cat de mult conteaza valoarea unui brand si de ce acesta este un factor important in listarea paginilor in Google. Aceasta este una dintre cele mai noi modificari ale algoritmului Google si implica notiuni cumplexe de Business Understanding, UX si Marketing clasic.

Orice nelamuriri cu privire la Google Search Console, Google Analitics si chiar notiuni despre Google Ads, cum sa masori performantele SEO si multe alte informatii, pe care numai o agentie SEO le are, iti vor fi lamurite de catre profesionisti la acest curs SEO.

Urmareste pe JediSeoSchool.ro urmatoarea promotie si inscrie-te la un curs SEO in Bucuresti, pentru a fi in avantaj fata de competitia ta sau pentru a obtine un job bine platit!

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.