Ouă roșii și pască pentru bolnavii care rămân internați de sărbători la Spitalul Județean

pietricica turism

Bolnavii care, de Paști, rămân internați în Spitalul Județean de Urgență Neamț vor avea parte de un meniu tradițional. Cu excepția cozonacului, în prima zi de Înviere toți bolnavii vor primi un ou roșu și pască din brânză de vaci, la suplimentul de la ora 10. Pentru că este prima zi de Paști, conducerea spitalului a decis să facă o excepție și inclusiv pacienții cu restricții alimentare vor primi aceleași feluri de mâncare ca și cei fără regim. Duminică, 28 aprilie, meniul stabilit conține la micul dejun caș de oaie și lapte cu cacao și pâine, la prânz ciorbă rădăuțeană și friptură de pui cu piure, iar seara spaghete cu carne de vită și ceai.

Și luni, a doua zi de Paști, bolnavii au în meniu carne. Dimineață, pacienții cu regim vor primi telemea cu ceai și pâine, iar ceilalți salam cu pâine și ceai. Suplimentul de la ora 10 va fi un măr sănătos, prânzul – tot unul consistent – cu ciorbă de perișoare și friptură de pui cu sote de legume, iar seara o mămăliguță caldă cu brânză și smântână. Până la sărbătoarea Învierii, bolnavii internați au un meniu mai ușor, cu ciorbe de legume, orez sau fasole verde la prânz. (C.I.)

1 COMENTARIU

  1. Ce poti sa le dai bietilor bolnavi de ron/zi 3 mese????
    Ceea ce se declara nu este nici pe departe ceea ce este in realitate, isi bat joc d eei si cu medicamentele si cu hrana, cu conditiile si atitudinea mizera, cu absolut tot!!!

    Mergeti la un spital TOT DE STAT din Ardeal si veti putea face diferenta! ACOLO SE POATE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.