Carrefour Roman, Andra și Pepe au scos peste 5000 de oameni din case

pietricica turism

Turneul eveniment ”Live&Crunchy” cu Andra și Pepe, organizat de Carrefour, a adunat peste 5.000 de romașcani și alți doritori de distracție din zonă în seara de 10 mai 2019, în parcarea hypermarketului ”Roman Value Center”. Iubitori ai muzicii bune și dornici de a experimenta surprizele culinare pregătite de organizatori, spectatorii au ignorat ploaia care a căzut continuu și s-au bucurat de aproape patru ore de spectacol inedit și divers.

Live&Crunchy este un proiect prin care Carrefour oferă clienților experiențe variate: o energie pozitivă, alături de familie și prieteni, muzică bună, mâncare bună, experiențe interactive, o zonă de gaming și de relaxare, oferte comerciale, toate într-un loc familiar și accesibil – parcările hypermarketului. În zona de food, romașcanii au avut parte de demonstrații live de cooking cu Ciprian Ogarca care a foslosit în proporție de  85% din ingredientele bio. Romașcanii au putut testa peste 15  asemenea rețete. „Muzica și mâncarea aduc oamenii împreună, ambele reprezintă un limbaj universal, indiferent de target sau alte componente sociale. Cei 3 piloni importanți sunt: Muzica, Food, Experiențe. Turneul muzical este organizat în 11 orașe, la fiecare concert Andra avem câte un invitat special, spectacolul durează 3 ore. La Suceava am avut Voltaj, la Iași am avut Holograf, la Roman este Pepe. Experiențele pe care le oferim prin acest evenimt sunt o zi alături de familie și prieteni cu muzică și mâncare bună. Din 10 mai avem landinpage, se poate câștiga un meet&greet Andra, prin concurs”, spun organizatorii. Pepe a cântat romașcanilor o oră, în deschiderea concertului Andrei.

Andra a oferit romașcanilor o seară deosebită, concertul ei a durat puțin peste o oră și publicul, la fel de numeros până la sfârșitul concertului, s-a bucurat de muzica de calitate și de spectacolul de lasere, fum și confeti. „Este o bucurie că acest turneu Live&Crunchy organizat de Carrefour s-a oprit și la Roman, pentru că n-am mai fost de ceva vreme și mi-era dor de publicul de aici. Iată că și lor le-a fost dor de mine, mă gândesc, fiindcă au stat în ploaie – e greu să stai atâtea ore, dar iată că au stat. Așa că le mulțumim, sper ca mesajul acesta să ajungă la toată lumea. Este un public frumos, am simțit aceeași căldură și dragoste față de muzica mea ca acum doi ani. Am adus în concert și muzică ușoară, și muzică populară, tocmai pentru a-i face și pe cei mai mici să iubească folclorul românesc. Turneul Live&Crunchy organizat de Carrefour continuă, cu multă voie bună, la Focșani”, ne-a declarat Andra, la finalul evenimentului de la Roman.

Seria turneelor organizate de Carrefour continuă pe 18 mai la Focșani, pe 2 iunie la Baia Mare, pe 8 iunie la Satu Mare, pe 29 iunie la Brăila, pe 16 august la Drobeta, pe 30 august la Timișoara și în Sibiu în zilele de 7 și 8 septembrie.

(C.I.)

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.