Horoscop 16-22 mai: Vești bune în plan financiar

pietricica turism

”Karma de ignoranţă este în analogie cu semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti), cu planeta Mercur şi cu octava superioară Uranus. Ea corespunde oricărei folosiri necorespunzătoare a cunoştinţelor într-un scop egocentric sau unei comunicări deficitare, inclusiv minciuni şi abuz de încredere într-o existență anterioară. Acest tip de karmă generează unele încercări, de exemplu toate felurile de erori având consecinţe neplăcute, eşecuri la examene, probleme de comunicaţie, probleme în orice tip de început, dificultăţi în a se face înţeles, dificultăţi în a-şi face acceptate ideile, dificultăţi în a-şi face recunoscută ştiinţa, accidente în călătorii şi deplasări, înşelări şi trădări diverse, precum şi unele boli (de nervi, plămâni, circulaţie, ficat, intestine, sistem limfatic etc.)” – D. Ciupercă.

* Berbec

În această lună financiară pentru Berbeci, Luna Plină din 18 mai, care cade în Scorpion, va concentra atenția nativilor asupra problemelor monetare, diferite de această dată.

Luna Plină luminează Casa banilor altor oameni. Aria graficului Berbecilor guvernează banii deținuți de ei și de o altă persoană sau entitate, cum ar fi o bancă, o companie de carduri de credit, un alt creditor sau partenerul de afaceri. Casa banilor altor persoane inspiră Berbecii să realizeze vise mari, de exemplu împrumuturi pentru studenți, capitalul de risc și creditele ipotecare, dar și impozitele, moștenirile, câștigurile, plățile pentru asigurări, bonusurile, taxele de licență și cadouri.

Saturn și Pluton tranzitează Casa reputației Berbecilor și sunt în strânsă legătură cu Luna Plină.

Pe 22 mai, când Uranus și Marte în Rac sunt sincronizate, nativii pot ieși la cumpărături.

* Taur

Luna Plină din 18 mai cade în semnul opus Taurului, Scorpionul, ceea ce impune nativilor să se concentreze la un partener de dragoste sau de afaceri. Luna Plină ”critică” emoțiile și planurile făcute mai devreme de Tauri.

Saturn și Pluton aduc o notă de fermitate nativilor care doresc să se angajeze serios în relația lor sau să se căsătorească. Venus este în conjuncție cu Uranus, adăugând miresme și entuziasm la ”uniunea” aleasă de nativi. Așa ar trebui să fie iubirea.

Dacă sunt deja căsătoriți, Taurii pot face o promisiune sau se pot angaja într-un plan important pentru cuplu. De cumpărat o casă sau să aibă un copil, de exemplu.

* Gemeni

Pe 16 mai, când Mercur se află în zodia Taurului realist și primește energii stabilizatoare de la Saturn, Gemenii pot semna un contract sau chiar pot alerga la primărie și să se căsătorească. Promisiunile făcute în această zi vor avea o putere deosebită.

Pentru nativi, momentul mare și benefic al lunii va fi splendida Lună Plină din 18 mai, care cade în Scorpion. Atunci nativii pot încheia un important proiect de lucru sau susține o negociere.

Orice ar putea încheia acum pare să aibă o influență semnificativă asupra viitorului și a finanțelor lor, deoarece Luna Plină primește ajutor de la Pluton și Saturn. Această uniune astrală are loc în Casa banilor altor persoane, guvernând fonduri, comisioane, redevențe, bonusuri și taxe de licențiere.

* Rac

Pentru ei, cel mai bun moment al lunii este cel cu Lună Plină, care începe în 18 mai. Această Lună Plină va străluci cu romantism și cu dorințe, asigurând premisele unui episod romantic uluitor. Venus se aliniază cu Uranus în Taur, adăugând o surpriză bruscă și luminând puternic viața amoroasă a Racilor.

Marte și Venus vor fi sincrone, lucru ce răspândește o altă energie, care condimentează relația Racilor. Cei singuri primesc ”scânteia” care aprinde focul într-o nouă relație.

O zi minunată e 22 mai, când Marte și Uranus vor lucra împreună pentru a da viață dragostei Racilor. Uranus se află în poziția perfectă pentru a-l ajuta pe Cupidon să aducă nativilor o surpriză.

* Leu

Pe 22 mai, nativii pot întâlni un VIP. Marte se află în aliniere frumoasă cu Uranus, aducând știri din spatele scenei. Luna Plină din 18 mai cade în Scorpion, iar știrile din familie aduse de ea pot scoate Leii dintr-o letargie prelungită.

Saturn și Pluton susțin foarte mult această Lună Plină, deci ceva se apropie de un punct culminant. Iar situația va fi pe placul nativilor. Este posibil ca ei să închidă o casă, să semneze un contract de închiriere, să cumpere un teren sau să lucreze la o tranzacție imobiliară.

Părinții lor se pot muta într-o zonă mai caldă.

* Fecioară

Pe 16 mai, Mercur este sincron cu Saturn, planeta angajamentelor pe termen lung, iar Fecioarele pot construi fundamentele vieții lor viitoare. Este o zi care va spori securitatea vieții, poate prea sigură a nativilor. Lipsa surprizelor te poate plafona.

Luna Plină din 18 mai, plus sau minus patru zile, asigură o altă perioadă pentru Fecioarele care au de semnat documente care îi angajează într-o afacere sau într-o relație.

O zi specială pentru carieră este 22 mai, când Marte și Uranus cooperează pentru a ajuta nativii. Este posibil să primească vești foarte neașteptate, pline de bucurie, despre o oportunitate în carieră. Ori pot trăi o victorie în această zi.

* Balanță

Luna Plină cade în Scorpion pe 18 mai, ceea ce aduce nativilor șansa de a se concentra asupra finanțelor. Din nou, Saturn și Pluton sunt de partea lor, muncind din greu pentru ei și asigurându-le câștigurile de lungă durată. Pluton în Capricorn, zodie ce este un semn financiar important, va contribui și mai mult la creșterea acestei tendințe.

Balanțele care au solicitat ajutor de la stat sau trebuie să negocieze o situație fiscală pot obține o decizie finală care le place foarte mult. Uranus, planeta surprizelor, trimite Lunii un fascicul, concretizându-se în vești financiare foarte favorabile.

O zi specială, când Balanțele pot ”țintui” o persoană influentă, este 22 mai. Marte și Uranus vor fi perfect sincrone. Surprizele vor abunda, oportunitățile se vor deschide.

* Scorpion

Venus în tranzit prin Berbec până la 15 mai, apoi mutată în Taur, în Casa căsătoriei și parteneriatelor Scorpionilor, va îmbunătăți doar sentimentele calde pe care nativii le vor împărtăși cu partenerul lor.

Ziua de 16 mai este una remarcabilă, deoarece Saturn și Mercur se asigură că promisiunile făcute de nativi în această zi sunt pentru o perioadă foarte lungă. Tot pe 16 mai, Neptun este deasupra lui Saturn și Mercur, adăugând iubire și inspirație necondiționată, care provin din căsătoria sau parteneriatul nativilor.

Luna Plină din 18 mai cade în Scorpion și va fi singura Lună Plină în Scorpion în 2019. Ceva de importanță personală majoră pentru nativi apare sub lumina ei.

* Săgetător

Luna Plină din 18 mai luminează Casa izolării Săgetătorilor, care se retrag puțin din viața socială și vor avea timp să mediteze la următoarele mișcări pe care le vor face.

Un aspect astrologic important pentru Săgetători se petrece pe 22 mai. Uranus, planeta tuturor evenimentelor neprevăzute, se află în tranzit în Casa proiectelor de lucru. Energia lui se combină cu cea a lui Marte, aflat în Casa banilor altor persoane, ceea ce ar putea da naștere unei noi misiuni minunate, împreună cu o surpriză financiară generoasă pentru nativi.

Dacă angajează oameni să lucreze pentru ei, Săgetătorii pot găsi candidatul perfect pentru slujbă.

* Capricorn

Joi, 16 mai, când Mercur și Saturn lucrează împreună, este o zi fantastică pentru a construi o legătură care să dureze foarte mult, chiar și o viață.

22 mai este o zi care va aduce elemente speciale vieții Capricornilor, pentru aceștia să poată trăi dragostea. În această zi, Marte în Rac, în Casa căsătoriei, primește raze minunate de la Uranus, creând o legătură magică între Casa iubirii și Casa căsniciei.

Scânteia romantică a lunii va deveni flacără pe 18 mai, când Luna Plină în Scorpion luminează Casa speranțelor, dorințelor, a prieteniilor Capricornilor.

Se pare că nativii pot fi invitați la o sărbătoare specială, care va aduce împreună mulți oameni fericiți. Evenimentul poate fi o nuntă, o petrecere de aniversare, o cină de absolvire, ceva politic, fond de caritate etc.

* Vărsător

Pe 16 mai, Venus, planeta care guvernează casa și familia Vărsătorilor, primește ajutor de la Uranus, guvernatorul zodiei. Nativii sunt deschiși către tot felul de inovații și surprize. În această zi, Venus și Uranus se unesc în Casa de acasă a Vărsătorilor, oferindu-le șansa de a progresa foarte mult.

Pot găsi apartamentul perfect, află mobilierul ideal sau alte elemente necesare decorării locuinței.

Cariera lor va străluci foarte mult sub razele Lunii Pline din 18 mai, care cade în Scorpion. Pentru Vărsători, va fi unul dintre momentele vitale ale anului 2019. Pot primi laude și aplauze sau obțin o victorie majoră pentru cariera lor.

* Pești

Mai multe călătorii se află în stare latentă. Luna Plină din 18 mai, în Scorpion, cade în Casa de călătorie, a locurilor străine. E o Lună Plină deosebită, una dintre cele mai bune pe care le-am observat după mulți ani.

Saturn și Pluton tranzitează Casa speranțelor, a dorințelor și prieteniilor, ceea ce face ca visurile Peștilor, materiale sau spirituale, să se împlinească.

Una dintre zilele preferate de Pești pentru dragoste este 22 mai, când Marte în Rac primește raze strălucitoare de la Uranus.

Marte și Uranus sunt frumos orientate, deci veștile primite de Pești îi vor încânta, iar și experiențele trăite în această zi le vor oferi satisfacție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.