Horoscop 23-29 mai: O perioadă bună pentru tranzacții, dar și pentru relaxare

pietricica turism
Animalele de turmă sau de haită se folosesc din plin de proprietăţile de susţinere şi amplificare a bio-câmpurilor, derivate din proprietăţile undelor suprapuse, prin care interacţionează câmpurile. Astfel, în savana africană, turmele imense de antilope gnu se întrepătrund cu grupurile de zebre, întrucât masele imense de animale de specii asemănătoare oferă protecţieîmpotriva prădătorilor.

* Berbec

Până pe 1 iunie, Soarele aduce energia, entuziasmul și creativitatea necesare pentru ca Berbecii să-și poată atinge obiectivele și pentru a se bucura împreună cu prietenii și familia.

Încrederea în sine și atitudinea pozitivă îi vor ajuta pe nativi să facă o impresie bună asupra persoanelor care îi pot ajuta să reușească. Este momentul potrivit pentru ca Berbecii să-și utilizeze inițiativa pentru a face progrese reale.

Între 25 și 31 mai, Mercur aduce o gândire creativă. Nativii trăiesc o creștere a interacțiunilor personale. E momentul oportun pentru a scrie, a vorbi, a cere favoruri, a trimite cereri, pentru a studia și de a examina, pentru a cumpăra și a vinde, pentru a socializa.

* Taur

Dacă sunt în căutarea unei zile pline de farmec, să aleagă data de 30 mai. Atunci, Venus în Taur se află în unghi ideal față de Neptun, planeta iubirii necondiționate, care tranzitează Peștii, semn de apă care se îmbină perfect cu elementul Pământ al Taurului. Nativii care sunt în căutarea unei relații de dragoste și găsesc acum partenerul la care au visat vor trăi o poveste foarte frumoasă.

Până pe 2 iunie, Marte le oferă energie, încredere în sine și curaj. Taurii se bucură și de creșterea atractivității sexuale și a carismei. E o perioadă excelentă pentru întâlniri sau pentru îmbunătățirea unei idile existente.

* Gemeni

Odată ce Soarele primește vibrații de stabilizare de la Saturn, este posibil ca Gemenii să aibă șansa de a face o scurtă excursie, pentru a vedea un client față în față. Acest mic efort se poate concretiza cu încheierea unui acord rapid.

În mod alternativ, este posibil ca nativii să primească vești bune legate de locuință, proprietăți sau legate de o problemă de familie.

Soarele se află în unghi perfect cu Pluton, planeta de regenerare și vindecare. Pluton se află, de asemenea, în unghi perfect cu Mercur. Se pare că problemele de sănătate ale Gemenilor devin amintiri plăcute la sfârșitul lunii mai.

Cei care caută o altă poziție în carieră să aștepte Luna Plină din 13 septembrie 2019.

* Rac

Saturn și Pluton susțin viața amoroasă a nativilor și, de asemenea, creează condițiile necesare unei stabilități emoționale pentru Raci.

Cei care se află într-o relație pot decide în această perioadă dacă să aibă un copil sau să facă ceva deosebit pentru copiii pe care îi au.

Pe 24 mai, Venus le aduce pace și armonie, precum și oportunități în viața amoroasă și financiară. Ei își pot arăta acum afecțiunea pentru cineva special din viața lor.

Farmecul și popularitatea lor sunt în creștere, astfel că se arată un timp excelent pentru socializare, divertisment și întâlniri. Între 23 și 25 mai, Marte, aflat în sextil cu Uranus, înseamnă aventură, distracție și emoție.

* Leu

Implicarea lui Pluton în viața Leilor face ca următoarele zile să fie ideale pentru ei, ca să lucreze la instalațiile sanitare ale casei, în special la subsol. Saturn rulează structura, astfel încât este posibil ca Leii obțină niște idei bune de la un arhitect. Câteodată, astrele transmit semnale cu dublu înțeles. În acest caz, ”structura” se poate referi și la corpul fizic al Leilor, care poate necesita unele ”reparații”.

Jupiter vine în calea lor cu sentimente bune, bunăstare, speranță și generozitate. Nativii o pot lua mai ușor și să-și aloce timp pentru a se bucura de viață, deoarece stresul vieții pare să se estompeze. Este o perioadă bună pentru investiții și tot felul de tranzacții financiare.

* Fecioară

Luna de tranzit se mișcă prin zodia Capricornului. Fecioarele care doresc să impresioneze vreo persoană importantă au acum astrele de partea lor!

Între 22 și 24 mai, Venus le aduce iubire, bunătate și afecțiune. Pacea interioară și relațiile armonioase fac din aceste zile o perioadă bună pentru relaxare sau pentru vacanță. Chiar și munca va părea mai plăcută, iar Fecioarele pot primi complimente sau daruri.

Farmecul crescut, frumusețea și popularitatea lor ajută la socializare și succes.

Până pe26 mai, Mercur crește ritmul vieții Fecioarelor, aruncându-le provocări mentale, implicându-le în comunicații ori trimițându-le în excursii scurte.

* Balanță

Marte tranzitează Casa faimei și a onorurilor nativilor, iar Uranus se află în legătură cu comisiile, redevențele, casele de premii, unde activează Balanțele. Probabil că vor auzi de o oportunitate de muncă, una care le va crește prestigiul. Acea slujbă le va aduce și bani buni, mai ales că asta e rezultatul performanței lor.

Până pe 26 mai, Mercur aduce vești bune și numeroase conversații plăcute pentru Balanțe. Gândirea rațională și stilul de comunicare convingător, demonstrate de nativi, fac ca acesta să fie un moment bun pentru ca Balanțele să solicite favoruri, să negocieze, să-i convingă pe alții.

* Scorpion

Saturn și Pluton sunt neobișnuite și speciale în această perioadă a anului, mai ales că influența lor este supravegheată îndeaproape de Soare. Aceste două planete îi vor ajuta pe nativi să-și stabilească un vis care ar putea constitui fundamentul vieții lor.

Acțiunile Scorpionilor din aceste zile vor avea un potențial mare pe termen lung. Evoluția lor și alegerile pe care ei le fac acum le pot oferi un sentiment solid de securitate și, în același timp, întinerire.

Nativii încep un nou capitol, iar calendarul lor nu ar putea fi mai bun ca ei să primească fericire și succes. Până pe 25 mai, Marte, în sextil cu Uranus, oferă momentul perfect pentru a face schimbări.

* Săgetător

Munca cea mai eficace și ideile lor cele mai bune vor proveni din perioada când au fost singuri. În rest, o mulțime de persoane care le ”fură” energia sau timpul!

Săgetătorii să nu își facă griji pentru acești ”paraziți”. Saturn și Pluton deschid calea proiectelor, iar nativii vor fi cooptați în echipe care lucrează la proiecte deosebite, secrete. Banii pot fi mai puțini la, dar participarea la aceste proiecte va oferi o aură specială Săgetătorilor.

Saturn și Pluton tranzitează Casa veniturilor obținute a nativilor. Saturn oferă sentimente de siguranță și de calm, iar Pluton va contribui la o finanțare generoasă.

* Capricorn

Până pe 24 mai, Venus le aduce iubire, bunătate și afecțiune. Capricornii se bucură de pace interioară și de relații armonioase. Este o perioadă cu miros de relaxare și/ sau de vacanță. Chiar și munca va părea mai plăcută, iar ei vor primi complimente și daruri.

Între 28 mai și 1 iunie, Venus, în sextil cu Neptun, stârnește partea senzuală a Capricornilor. E un moment bun pentru întâlniri romantice pasionale. Nativii se pot bucura de o mai mare sensibilitate în relațiile sexuale cu partenerul lor și pot descoperi modalități de neimaginat pentru a crește plăcerea erotică. Atracția lor magnetică crescută le aduce întâlniri cu persoane interesante.

* Vărsător

Saturn și Pluton contribuie la stabilizarea carierei Vărsătorilor și le oferă un sentiment justificat de securitate la locul de muncă. Până pe 24 mai, Venus crește nevoia lor de dragoste și afecțiune, dar nativii vor trebui să lucreze mai mult pentru a o obține. Poate ar trebui să depășească o tendință care îi conduce spre lene și egoism.

Între 25 și 31 mai, Mercur le aduce vești bune. Investițiile financiare, investițiile sentimentale sunt oarecum grăbite de mișcarea astrelor. Vărsătorii ar trebui să gândească de două ori înainte de a lua vreo decizie, chiar dacă lucrurile par foarte apetisante. Financiar și organic.

* Pești

Nicio dorință nu este dincolo de persoana Peștilor în această perioadă. Din nou, Neptun se află în poziția corectă, care îi inspiră pe nativi. Ei sunt doldora de idei formidabile, creative, și reușesc cumva să dea sarcini optime fiecăruia.

Până pe 2 iunie, Marte le aduce energie și pasiune în viață, energie bine echilibrată, nu agresivă. Nu îi face pe Pești să devină amenințători cu alții.

Între 14 și 24 mai, Venus aduce pacea și armonie, împreună cu oportunități de dragoste și bani. Esteun moment bun pentru cumpărături fashion, produse de frumusețe, bijuterii și cadouri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.