Liga a IV-a: Speranţa, Bradu şi Ozana luptă pentru titlul judeţean

  • Victoria Horia va arbitra disputa

Speranţa Răuceşti, Bradu Borca, Ozana Târgu Neamţ şi Victoria Horia sunt echipele calificate pentru play-off-ul Ligii a IV-a în sezonul 2018-2019. Primele 3 sunt departajate doar de un singur punct şi se vor duela pentru titlul de campioană a judeţului, iar a patra va arbitra disputa.

”Vom aborda play-off-ul pas cu pas. Vom juca fiecare partidă la victorie, pentru că ne dorim să câştigăm campionatul judeţean. Suntem, însă, conştienţi că sunt şi alte două echipe care îşi doresc exact acelaşi lucru. Consider că vom avea un play-off echilibrat, care se va disputa până în ultima etapă, mai ales că pornim în clasament de la o diferenţă de numai un punct. Dacă vom avea la fiecare meci dăruirea de care am dat dovadă în ultima etapă, eu nu îmi fac probleme. Sperăm ca majoritatea jucătorilor să fie disponibili și la partidele de miercuri. Întrucât au existat unele discuţii, noi garantăm că ne vom apăra şansele pe teren. Ne dorim să promovăm!”, a declarat Gabriel Coşa, antrenorul Speranţei Răuceşti.

”Sincer, mie îmi convine cum este programul acum. Având în vedere cum au stat lucrurile în campionat şi cupă, cred că avem toate şansele să facem un meci foarte bun cu Ozana şi să câştigăm, mai ales că jucăm şi pe teren propriu. Play-off-ul va fi disputat, iar Victoria Horia va avea un cuvânt greu de spus, chiar dacă nu este o echipă luată suficient în seamă. Pornind la egalitate de puncte cu Răuceşti, consider că depindem doar de evoluţiile şi de rezultatele noastre. Dacă vom fi concentraţi, eu zic că vom reuşi să ne îndeplinim obiectivul de a câştiga campionatul judeţean”, a precizat Răzvan Gorea, reprezentantul formaţiei Bradu Borca.

”Va fi un turneu care pe care, pentru că distanţa dintre contracandidate este de numai un punct. Va trebui să tratăm fiecare meci ca şi cum ar fi ultimul cu şanse reale de calificare la baraj. Avem mulţi accidentaţi, mai ales în linia defensivă, ceea ce constituie o mare problemă. Începem cu o deplasare dificilă, la Borca, un meci cheie pentru noi. Sperăm să obţinem cel puţin un rezultat de egalitate”, a menţionat Daniel Zavate, antrenorul Ozanei Târgu Neamţ.

”Ne propunem victoria în toate etapele, dar nu va fi uşor. Suntem 12-13 jucători de toţi, iar unii nu vor putea pleca miercurea de la servici la orele 14-15, pentru a fi la meci la 18. Miercurea va fi ceva mai greu să ne adunăm, mai ales dacă vom avea meci la Borca, unde e distanţa cea mai lungă. Noi nu avem nici certificat de identitate sportivă, astfel că cele 3 candidate principale se vor bate între ele, iar noi vom merge să jucăm fotbal de plăcere”, a spus Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

Play-off-ul Ligii a IV-a a început miercuri, 22 mai, cu partidele Speranţa Răuceşti-Victoria Horia şi Bradu Borca-Ozana Târgu Neamţ, disputate după închiderea ediţiei. Și declaraţiile celor 4 oficiali sunt acordate fără a cunoaşte rezultatele primei runde. Duminică, 26 mai, vor avea loc întâlnirile Victoria Horia-Ozana Târgu Neamţ şi Speranţa Răuceşti-Bradu Borca.

(M. CONSTANTINESCU)

 

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.