Horoscop de iunie

Dumnezeu n-a stabilit limite, nici frontiere în univers şi, dacă se spune că dragostea este atotputernică, e pentru că ea poate traversa spaţiul pentru a atinge astrele, planetele şi a atinge entităţile cele mai îndepărtate.

* Berbec

Între 4 și 11 iunie, Mercur crește ritmul vieții, prin stimularea mentală a Berbecilor, care jonglează cu raționamentele, cu comunicațiile, pot pleca în excursii scurte, făcând diverse comisioane. Ritmul agitat poate duce la iritabilitate nervoasă și la gândire continuă. Nu este un moment prielnic pentru decizii importante.

Între 6 și 8 iunie, Mercur și Uranus aduc știri interesante și stimulează conversațiile. Rutinele zilnice pot lua direcții noi și neașteptate.

În perioada 8-17 iunie, Venus aduce pace, armonie, oportunități pentru începerea unei relații de dragoste și de afacere. Farmecul și popularitatea crescânde ale Berbecilor fac din aceștia amanții ideali. Nu doar buni la pat, ci și foarte sociabili.

* Taur

Până pe 4 iunie, Marte oferă nativilor energie, încredere în sine și curaj. Creșterea atractivității sexuale și a carismei lor transformă această perioadă în una excelentă pentru întâlniri sau pentru îmbunătățirea unei relații în care sunt implicați Taurii.

Atitudinea directă și inițiativele pe care le au acum îi vor impresiona pe superiorii lor. O atitudine competitivă și cooperativă face ca acest lucru să fie un moment bun pentru a începe noi proiecte.

Între 4 și 11 iunie, Mercur le oferă o gândire creativă și exprimare clară. Este momentul potrivit pentru a scrie, a vorbi, a cere favoruri, a trimite cereri, pentru a studia și pentru a examina, pentru a cumpăra și a vinde, pentru a socializa.

* Gemeni

Toată luna iunie, Saturn, aflat în sextil cu Neptun, creează o stare interesantă pentru Gemeni. Pe 18 iunie, ei pot beneficia de câștiguri materiale din activități spirituale, datorită conjuncturii astrale în care se află Saturn.

Își pot aduce visele în realitate dacă depun eforturi maxime și dacă manifestă o abordare realistă și sensibilă a vieții și întâmplărilor. În această perioadă, nativii conștientizează propriile limitări, dar vor fi optimiști. Vor sacrifica satisfacția pe termen scurt pentru succesul pe termen lung.

Până pe 1 iunie, Soarele îi ajută pe Gemeni să le fie mai ușor să fie ei înșiși. Cea mai bună perioadă pentru lansări noi, de orice tip, este de la 3 iunie până la 17 iunie.

* Rac

Între 3 iunie și 2 iulie, Luna Nouă din iunie aduce șanse pozitive, mai ales în dragoste și bani. Energia și curajul extraordinar pe care Luna le insuflă Racilor fac ca această perioadă să fie una minunată pentru noi starturi. Cei mai mulți dintre ei își pot urma acum visele.

Racii care doresc să lanseze un produs nou, o idee nouă, să lanseze o carte, un site un blog etc, pot alege perioada 3-17 iunie.

Între 4 și 11 iunie, Mercur pune accentul pe gândirea și comunicarea nativilor. Această perioadă îi menține foarte ocupați mintal pe Raci. E un moment bun pentru a face planuri, studii, negocieri de afaceri și pentru a depune cereri de muncă. Cu toate acestea, Racii trebuie să-și ia timp pentru a se relaxa, dacă ritmul agitat îi confuzionează.

* Leu

Toată luna, Saturn, aflat în sextil cu Neptun, creează nativilor ocazii de câștiguri materiale din activități spirituale. Leii preoți, lectorii de la diferite cursuri de spiritualitate, vindecătorii pot avea câștiguri materiale. De remarcat că Saturn se află în această ecuație, deci atenție la cât și cum se cer bani pentru serviciile prestate!

Este o perioadă în care sacrificiile pe termen relativ scurt asigură succesul pe termen lung. Altfel spus, Leii care au de susținut examene, care se pregătesc pentru un nou job, care se află într-un impas în relație să strângă din dinți și să facă ceea ce trebuie.

Până la 1 iunie, Soarele le oferă energie, entuziasm și creativitate, daruri care îi ajută pe Lei să-și atingă obiectivele și să se bucure de momente bune, împreună cu prietenii și familia. Încrederea în sine și atitudinea pozitivă îi vor ajuta să facă o impresie bună asupra persoanelor care îi pot ajuta să reușească.

* Fecioară

În perioada 8-17 iunie, Venus crește nevoia de iubire și afecțiune pe care o resimt nativii, care vor avea nevoie să depună mari eforturi pentru a primi afecțiunea dorită.

Li se recomandă să evite să intre în datorii în această perioadă sau să cheltuiască banii pe elemente neesențiale.

Până pe 12 iunie, Soarele aduce muncă grea pentru toți nativii care doresc să reușească, indiferent de domeniu sau activitate, dar această muncă grea este răsplătită cu rezultatele scontate de Fecioare.

Starea de sănătate poate scădea la nativii care nu fac sport, mișcare. Căldura îi va afecta într-un mod diferit decât pe ceilalți oameni.

* Balanță

Până pe 11 iunie, Mercur amplifică numărul de evenimente pe unitatea de timp pentru nativi, prin susținerea activității mentale, comunicații, ajutându-i să devină multitasking. Unora dintre nativi această transformare le poate indica agitație, iritabilitate nervoasă, le poate afecta gândirea. În sensul că au gânduri continuu, fără pauză.

Între 6 și 8 iunie, Mercur, aflat în sextil cu Uranus, aduce știri interesante și stimulează conversațiile Balanțelor. Rutinele zilnice se pot schimba pe neașteptate. Balanțele au de partea lor intuiția, care le poate aduce noi descoperiri, prin vise sau flash-uri de perspectivă. Gândirea orientată spre viitor și spiritul deschis vor duce, de asemenea, la descoperiri ingenioase.

Între 8 și 17 iunie, Venus oferă nativilor iubire, bunătate și afecțiune.

* Scorpion

În perioada 20 iunie – 3 iulie, calmul și echilibrul interior, plus armonia relațiilor îi vor ajuta pe nativi să devină mai eficienți și mai productivi. Planurile lor ar trebui să funcționeze bine, astfel că este un moment bun să-și promoveze obiectivele. Superiorii le vor aprecia atitudinea și inițiativa pozitivă.

Între 25 și 29 iunie, Soarele, în sextil cu Uranus, aduce surprize plăcute și întâlniri stimulative pentru Scorpioni. Este un moment bun să încerce ceva nou și interesant.

Scorpionii pot avea greutăți în a se simți confortabil cu aspectul mai flamboiant sau mai ciudat al personalității lor, aflat acum în expansiune.

Saturn le oferă răbdare, perseverență și o etică profesională puternică.

* Săgetător

În perioada 8-17 iunie, Venus generează energiile pentru mai multă activitate în viața socială și de dragoste a nativilor. Săgetătorii vor avea mai multă tragere către activități de dragoste decât să meargă la serviciu.

Relațiile lor ar trebui să meargă bine, dar să nu aibă prea multe așteptări. Încercările lor în cadrul relației pot și vor fi interpretate ca un act de disperare, deci un pic de răceală nu strică uneori. Flacăra va fi mai puternică după aceea.

Se recomandă evitarea alimentelor dulci, a alcoolului sau consumul de droguri.

Între 25 iunie și 20 iulie, Mercur le ordonează gândirea rațională și stilul de comunicare, iar Săgetătorii devin mai convingători. Este o perioadă bună ca ei să ceară favoruri, să negocieze, să-i convingă pe alții și să-și promoveze ideile.

* Capricorn

În perioada 4-11 iunie, Mercur mărește tempo-ul vieții nativilo, ceea ce îi poate face să devină anxioși sau confuzi. Dificultatea lor de a se exprima clar ar putea duce la neînțelegeri cu toată lumea. Să încerce să se gândească și la alții și să caute o cale de mediere. Nu este momentul potrivit pentru luarea deciziilor importante, pentru negociere sau pentru încheierea de contracte de afaceri.

Până în aprilie 2021, Uranus permite Capricornilor să facă schimbări importante în viața lor, fără întreruperile obișnuite, inerente trecerii de la o stare la alta.

Stimularea schimbării și entuziasmul interior al Capricornilor, susținut de Uranus, înseamnă că își pot exprima o parte mai proeminentă a personalității lor. Vor fi oportunități de a întâlni oameni noi din diverse medii.

* Vărsător

În perioada 8-17 iunie, Venus creează oportunități pentru a trăi iubirea, bunătate și afecțiune. Pacea interioară și relațiile armonioase fac din această perioadă una bună pentru relaxare sau pentru vacanță. Chiar și munca va părea mai plăcută, iar nativii vor primi complimente sau daruri.

Farmecul crescut, frumusețea și popularitatea Vărsătorilor îi ajută să socializeze și să aibă mai mult succes.

În perioada 22 și 25 iunie, Venus, opus lui Jupiter, facilitează relațiile de dragoste ale Vărsătorilor, îi trimite la petreceri și îi face mai indulgenți, cu ei înșăși și cu alții.

Se pot relaxa și se pot bucura de viață cât mai mult, își pot face cu ușurință prieteni și iubiți.

* Pești

Până pe 1 iunie, Venus creează pentru Pești condiții de viață cu pace, armonie, oportunități pentru viața sentimentală și posibilități de a economisi bani. Ei se simt îmboldiți din interior să-și manifeste dragostea. Vor fi dornici să-și arate dragostea și afecțiunea pentru cineva special. Este, de asemenea, un moment bun pentru cumpărături – modă, produse de înfrumusețare, bijuterii și cadouri.

Până pe 1 iunie, Venus, în sextil cu Neptun, stârnește partea senzuală și grijulie a Peștilor. E un moment bun pentru întâlniri romantice pasionale. Nativii pot descoperi modalități noi de a amplifica plăcerea erotică.

În același timp, Venus și Saturn ajută Peștii să facă o investiție pe termen lung, atât financiară, cât și pe plan sentimental.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *