L4 Ozana şi-a etalat stranierii la derby * Majoretele Speranţei au făcut spectacol

A fost atmosferă de mare derby duminică, 12 mai, la Răuceşti. Au jucat primele două clasate (Speranţa Răuceşti şi Bradu Borca), iar partida a atras mai mulţi oficiali ai formaţiilor din Liga a IV-a.

După meciul Ozana Târgu Neamţ-Bradu Borca, disputat în prima etapă a returului, a fost a doua partidă la care a asistat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal – Ioan Costin Toma. În plus, reporterul i-a remarcat pe Ovidiu Geo-Niţă, primarul de la Borca, un mare fan al fotbalului şi al echipei din comuna pe care o conduce şi pe Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia, o altă formaţie calificată pentru play-off. Delegaţia cea mai impresionantă a fost totuşi cea a Ozanei Târgu Neamţ, care a fost formată din preşedintele Victor-Andrei Isache, vicepreşedintele Cătălin Rusu (foto) şi cei 4 stranieri proaspăt aduşi la echipă:

Atmosfera de mare derby a fost completată de o tribună ceva-ceva mai populată, dar mai ales de celebrele majorete ale Speranţei Răuceşti, care au susţinut echipa locală pe parcursul celor 90 de minute:

Din păcate, problema petardelor aruncate absolut la întâmplare rămâne la ordinea zilei la meciurile de la Răuceşti, în ciuda eforturilor gazdelor. Mai mult, la partida de duminică, spectatorii, suporterii sau ce-or fi ei, au ignorat chiar şi apelurile căpitanului Alex Bordeanu. Altfel, spectacolul din teren şi din tribună a fost aproape perfect! (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.