Săli de operații închise cu discreție la Spitalul Județean Piatra Neamț

Din data de 15 aprilie două săli de operații sunt închise în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Nimeni, nici DSP Neamț, care ar fi dispus măsura, nici cei de la Spitalul Județean de Urgență nu au anunțat în vreun fel acest lucru, pe principiul ” ce nu știi, nu-ți poate face rău!”. Activitatea operatorie în cele două săli de operații ale secției Ortopedie de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț a fost suspendată după controlul  făcut de echipa de la DSP Vaslui și despre care am scris pe larg aici.

Pentru a face față din punct de vedere organizatoric, conducerea spitalului a reorganizat activitatea operatorie pe Ortopedie, dar și pe Chirurgie plastică și pe Urologie, și a decis să facă o igienizare la sânge. „Chirurgie endoscopică pe Urologie nu se mai face, Chirurgie plastică se face în sala de operații ORL. Ortopedia face operații într-una din sălile din blocul operator al Chirurgiei generale, noi am rămas cu 3 săli. Cele două săli de operații ale Ortopediei și sălile pentru Chirurgie plastic și ale Urologiei sunt închise, urmează să se facă igienizare. A fost și licitația pentru firma care va face lucrările de igienizare, procedura continuă. Ortopedia a avut 3 operații astăzi, având în vedere că sunt doar trei medici care operează și alți doi care fac doar gărzi”, a declarat dr. Alexandru Juncu, directorul medical al Spitalului de Urgență.

(C.I.)

pietricica turism

3 COMENTARII

  1. Sectia Urologie ar trebui restructurata din temelii. Bolnavii stau cu dureri si asteapta asistentele sa le faca un calmant, insa ele sunt preocupate sa intretina relatii sexuale cu doctorii. Aceasta sectie e un adevarat BORDEL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.