BARAJ Ozana Târgu Neamţ e foarte aproape de Liga a III-a

  • formaţia nemţeană a învins cu 4-1 (1-0) în deplasarea de la Liteni

Ozana Târgu Neamţ este foarte aproape de Liga a III-a, după ce a învins sâmbătă, 15 iunie, pe terenul formaţiei sucevene Viitorul Liteni, cu scorul de 4-1 (1-0). Pentru nemţeni au realizat câte o dublă Patrichi şi Ignea.

„A fost un meci mai echilibrat decât o arată scorul. Am avut multe ocazii în ambele reprize. Consider că am dominat jocul, chiar dacă am avut şi destule momente de relaxare. Gazdele au ratat şi un penalty. Cred că momentul decisiv a fost la scorul de 1-1, când Dragoş Iftimie a parat lovitura de la 11 metri. Noi am fost mai pragmatici şi de aici scorul atât de liniştitor. Aşteptăm returul cu încredere şi dorim să facem o bucurie suporterilor din Târgu Neamţ. 400 dintre ei au făcut deplasarea la Liteni. Doresc să le mulţumesc şi pe această cale. Îi aşteptăm şi la meciul de acasă, pentru a sărbători împreună promovarea. A fost un sezon greu, în care am muncit foarte mult, şi merităm să sărbătorim”, a declarat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

„Scorul este rezultatul modului în care a decurs jocul. Am ratat o lovitură de la 11 metri, am avut şi o bară. Am luat două goluri în minutele 2 şi 3 ale prelungirilor. E frustrant când se întâmplă aşa. La 1-2 alta era situaţia. Mai mult, la primul penalty s-a acordat cartonaş galben portarului, dar la al doilea 11 metri arbitrul nu a procedat tot aşa. Alta ar fi fost situaţia! În retur va fi greu de întors scorul, dar s-au mai văzut surprize. La meciul de sâmbătă am avut patru absenţe, dar acum vom avea lotul complet. Venim să jucăm şi cred că de data aceasta nu vom mai pierde”, a precizat Demis Maranda, antrenorul Viitorului Liteni.

Manşa retur va avea loc sâmbătă, 22 iunie, de la ora 17:30, la Târgu Neamţ. Învingătoarea va activa în sezonul 2019-2020 în Liga a III-a, probabil în Seria I. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: G. CRĂCANĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.