L5 Bravo Bodeşti e din nou campioană * Voinţa Valea Ursului şi Arsenal Văleni sunt pe podium

Duminică, 16 iunie, pe stadionul “Moldova” din Roman, s-au disputat finalele play-off-ului Ligii a V-a. În partida pentru locul întâi, Bravo Bodeşti a învins Voinţa Valea Ursului, cu scorul de 3-2 (3-2), şi a câştigat Liga a V-a pentru al doilea an consecutiv.

„Nu am putea spune că meciul a fost la discreţia noastră, dar consider că am dominat. Dorinţa, ardorea şi experienţa şi-au spus cuvântul. În plus, am făcut marcaj foarte strict la cei doi jucători ai lor despre care ştiam că sunt periculoşi. A fost o căldură sufocantă, dar care pe noi ne-a motivat în plus. Şi organizarea a fost deosebită, iar terenul foarte bun. Suntem mulţumiţi la încheierea sezonului, având cel mai bun golaveraj, cea mai bună ofensivă şi cea mai bună apărare. Mulţumesc băieţilor, mulţumesc şi suporterilor. Felicitări şi echipei adverse pentru jocul prestat”, a declarat Florin Busuioc, antrenorul formaţiei Bravo Bodeşti.

„Diferenţa a fost făcută de un penalty acordat nedrept pentru ei şi de un 11 metri neacordat pentru noi. De asemenea, consider că ar fi fost normal să fim premiaţi de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Neamţ acolo, la faţa locului. Altfel jucai cu cupa pe masă, cum se spune, sau dacă ştiai că primeşti medaliile după meci. Am rămas cu un gust amar”, a precizat Vlad Smeria, antrenorul Voinţei Valea Ursului.

În partida pentru locul 3, Arsenal Văleni s-a impus în faţa Vulturului Costişa, cu scorul de 5-3 (1-0). Echipa din zona Roman obţine astfel o clasare mai bună decât în sezonul trecut, când a terminat pe locul 4, în timp ce Vulturul Costişa cade două poziţii în topul Ligii a V-a, în comparaţie cu anul trecut.

„Duminică am jucat un meci foarte frumos, pe o căldură infernală. Gazonul a fost excelent şi le mulţumesc, pe aceasta cale, dlui. primar Lucian Micu şi dlui. preşedinte Maricel Benchea, pentru organizarea ireproşabilă a acestor finale. A fost o partidă cu multe goluri frumoase, de o calitate ridicată pentru acest nivel, şi cu multe faze de poartă, de ambele părţi, spre deliciul spectatorilor prezenţi în număr mare în tribune. Felicit ambele echipe pentru spectacolul fotbalistic de înalt nivel oferit spectatorilor şi, în special, îi felicit pe jucătorii mei pentru munca şi efortul deosebit susţinute în această ediţie de Liga a V-a şi pentru această clasare pe podium!”, a menţionat Cristian Cocea, antrenor-jucător la Arsenal Văleni.

„Mulţumesc colegilor de echipă pentru seriozitatea şi munca din întregul sezon. Sper să rămânem acelaşi grup unit şi în anul următor. Cât priveşte finala de duminică, noi am fost cu ocaziile, iar ei cu golurile. Felicit echipa de la Văleni, o formaţie cu jucători absolut fair-play. Felicit şi Bravo Bodeşti, pentru câştigarea Ligii a V-a, cât şi pe cei de la Voinţa Valea Ursului, pentru locul secund obţinut. Am fost încântaţi de formatul cu play-off, a oferit o miză mai importantă. A fost plăcut că s-a jucat pe un stadion frumos, ne-a obligat să ne demonstrăm calităţile”, a spus Dorel Berbecariu, reprezentantul formaţiei Vulturul Costişa.

Rămâne de văzut care va fi traseul din toamnă al câştigătoarei Ligii a V-a, mai ales că a primit, ca şi în sezonul trecut, invitaţia de a participa la Liga a IV-a. Invitaţia formulată de preşedintele AJF Neamţ, Ioan Costin Toma, în mediul online, este valabilă şi pentru echipele Voinţa Valea Ursului, Arsenal Văleni şi Vulturul Costişa. (M. CONSTANTINESCU)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *