Cum poti sa obtii o fisa medicala pentru permisul auto in doar trei pasi?

Mediul urban din prezent presupune anumite calitati individuale, precum dinamismul si viteza de adaptare la rigorile orasului. Din acest motiv, este important sa dispunem de libertatea de miscare pe care ne-o confera un autovehicul. Cu toate acestea, inainte sa putem folosi automobile, avem nevoie de un permis auto valabil.

Astfel, in trecut, pentru obtinerea actelor necesare, precum fisa medicala permis auto, puteam astepta ore intregi la cozi si ghisee, plimbandu-ne prin tot orasul pentru strangerea documentatiei necesare. Din fericire, in prezent acest lucru s-a schimbat, existand azi foarte multe clinici ce pot elibera pe loc fisa medicala pentru permisul auto, dupa o serie de consultatii si investigatii medicale. Prin urmare, iti prezentam trei pasi simpli prin care poti obtine si tu fisa medicala pentru permis auto, mult mai rapid decat iti imaginezi! Iata ce trebuie sa faci:

 1. Primul pas consta in accesarea site-ului Fisamedicala.info, unde vei gasi toate detaliile necesare, precum si alte informatii. Vei afla astfel ce documente trebuie sa ai asupra ta inainte de prezentare, precum si detalii despre ce presupun investigatiile medicale, facute in vederea obtinerii rapide a unei fise medicale permis auto.
 2. In al doilea rand, trebuie sa stabilesti o data pentru programare. Poti face acest lucru fie direct pe site, la sectiunea „Tarife si Programari”, fie prin intermediul telefonului, apeland la numarul 0722.435.435.
 3. Vino la clinica StandardMed in ziua in care ti-ai facut programarea, avand asupra ta documentele necesare si vei obtine, in maxim o ora si jumatate, fisa medicala permis auto! Mai mult, daca acest interval este depasit, vei primi inapoi jumatate din suma depusa!

Iata ce acte sunt necesare pentru a obtine rapid o fisa medicala pentru permisul auto:

 • Buletin / Carte de identitate;
 • Fisa de scolarizare – daca urmezi scoala de soferi;
 • Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;
 • In cazul bolnavilor de diabet este necesara si o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si confirmarea ca solicitantul este apt pentru a conduce.

Facem o mica paranteza pentru cei care au probleme de vedere, deoarece aceste persoane vor trebui sa aiba asupra lor si perechea de ochelari.

Este important sa retii ca ai nevoie de fisa medicala doar pentru permise cu o noua valabilitate, adica doar pentru schimbarea unuia care este deja expirat, sau pentru obtinerea unui permis nou.

Iata deci in ce cazuri nu este necesara fisa medicala:

 • cand permisul a fost pierdut;
 • daca permisul a fost furat;
 • atunci cand permisul s-a deteriorat;
 • in cazul in care titularul permisului si-a schimbat numele.

De asemenea, trebuie sa retii si ca o fisa medicala pentru permis auto este valabila timp de 6 luni de la data eliberarii, pe tot teritoriul tarii, indiferent de locul in care s-au facut investigatiile sau s-a eliberat fisa.

Prin urmare, daca vrei sa beneficiezi de un serviciu profesionist, rapid si avantajos, apeleaza cu incredere la StandardMed! Obtii astfel, in doar trei pasi simpli, fisa medicala pentru permisul auto!

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.