Cupa Moldovei la dans sportiv: Târgnemțenii au adus argint și bronz pentru Clubul Lia Art

Ultima competiție din sezonul primăvară-vară 2019 pentru dansatorii sportivi a fost găzduită zilele trecute de Sala Polivalentă din Iași. Pentru dansatorii din Neamț a însemnat un concurs la finalul căruia s-au întors cu trofee și medalii, unele așteptate, altele surprinzătoare, dar în mod cert binevenite.

Se cuvin remarcate prestațiile juniorilor care ”au spart gheața”, fiind la prima participare într-o competiție de asemenea amploare. Aici, Vitalie Josanu, a ținut să-i menționeze pe copiii crescuți în ”pepiniera” clubului Latino Impact Târgu Neamț, de care se ocupă.

Este vorba despre Carina Apetrei, care a obținut locul II la categoria fete solo 4-7 ani, de Horia Pintilie și Amalia Obreja, care au obținut locul III la categoria debutanți 10-11 ani (cha-cha) și de Lixandru Pintilie și Daria Tătaru, care s-au clasat pe locul II, la categoria debutanți 12-15 ani (tot cha-cha).

Eroii noștri de ieri, la Cupa Moldovei, Iași, au adus în palmaresul Clubului Lia Art Piatra Neamț, antrenor doamna Laura Leșovschi, Lia Art Dance, încă trei cupe. Târgnemțenii de la «pepiniera» Latino Impact Târgu Neamț: Carina Apetrei, Horia Pintilie și Amalia Obreja, Lixandru Pintilie și Daria Tătaru. Bravo, copii!”, este mesajul lui Vitalie Josanu.

Cupa Moldovei este un eveniment înscris în calendarul competițional al Federației Române de Dans Sportiv și încheie sezonul de primăvară-vară, cel puțin în privința competițiilor cu caracter internațional.

Micii dansatori mari nu intră, însă, în vacanță, ci, până pe 14 septembrie, când se reiau concursurile oficiale, îi așteaptă o vară plină de antrenamente și cantonamente. (M.N.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *