Dr. Gabriela Bercea este directorul medical al Spitalului de Urgență Neamț

Dr. Gabriela Bercea este directorul medical prin concurs al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Medicul urgentist și-a adjudecat funcția cu notă aproape de maxim , după un concurs în care a avut-o contracandidată pe dr. Gabriela Denisa Căileanu, șefa Oftalmologiei. „Spitalul județean are un director medical de mare valoare, prin concurs luat cu brio. Doamna doctor vine în această funcție de pe poziția unui învingător cu o medie foarte mare, în condițiile în care și doamna doctor Gabriela Denisa Căileanu, cea de-a doua candidată în acest concurs, a dovedit o pregătire și o atitudine de înaltă ținută”, a declarat dr. Codruț Munteanu, managerul spitalului județean și președintele comisiei de concurs. Dr. Gabriela Bercea are la dispoziție 15 zile pentru a semna, cu managerul spitalului, contractul de administrare.

Până la acest concurs, funcția de director medical a fost deținută de dr. Alexandru Juncu, care a asigurat ultimul interimat, de aproape jumătate de an, la conducerea spitalului. Numit în luna ianuarie, medicul chirurg a evitat să se înscrie la primul concurs pe funcție, organizat în luna februarie.

Până la instalarea în funcție a noului director medical, atribuțiile sunt asigurate de dr. Silviu Verzea, întrucât dr. Alexandru Juncu este în concediu de odihnă.

(C.I.)

adolescenteen news

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.