Horoscop 13-19 iunie: Cea mai bună Lună Plină din acest an

După mai multe studii, frecvențele cuprinse între 10-30 Hz și induse emisferelor cerebrale ajută la o procesare ultra-eficientă a informațiilor senzoriale. La această frecvenţă se ajunge în momentul când persoana se îngrijorează, se înfurie, îi este foame, frică sau este surprinsă. Mai este asociată şi cu o stare de motivaţie, stare de veghe sporită, supravieţuire, rezolvare a problemelor sau excitaţie ori se manifestă prin mărirea dendritelor şi păstrarea individului într-o stare de alertă.

* Berbec

Lună Plină cade în Săgetător pe 17 iunie. Aflându-se în conjuncție cu Jupiter, aruncă asupra Berbecilor energii creatoare de șanse, poate cele mai bine structurate energii din 2019. În același timp, Uranus tranzitează Casa veniturilor câștigate, aspect care sprijină puternic banii nativilor. Majoritatea se vor afla la locul potrivit, la momentul potrivit, atunci când Luna Plină este în faza de maximum, astfel că vor beneficia de profit sau un bonus din munca pe care o prestează. Călătoriile sunt un alt domeniu care le poate aduce satisfacții sub acest clar de Lună. Chiar dacă tensiunile, presiunile din timpul zilei sunt mari, Berbecii reușesc să-și mobilizeze energia pentru a răspunde acestor provocări.

* Taur

Odată cu apariția Lunii Pline în Săgetător, pe 17 iunie, Taurii se pot ocupa din nou de chestiuni legate de bani și pot discuta despre beneficii cu compania unde lucrează. Luna orbitează acum aproape de Jupiter, ceea ce deschide calea banilor către Tauri. Vor avea mai mult decât suficient pentru a-și achita facturile.

Uranus este foarte activ în această perioadă. Saturn se află într-o poziție foarte favorabilă în Casa călătoriilor, a relațiilor cu străinii, a mass-mediei, a învățământului superior. În mod evident, în viața Taurilor va apărea ceva din domeniile amintite. Saturn ne învață că se poate câștiga dintr-un contract care aduce o muncă grea, așa că Taurii trebuie să-și asume mai multă responsabilitate.

* Gemeni

Atenția lor este concentrată de Luna Plină din 17 iunie pe relația în care se află ”prinși”. Fie că sunt căsătoriți, fie că se află într-un parteneriat de afaceri, se recomandă Gemenilor să colaboreze, o perioadă, cu un agent sau un manager, cu un publicist, un partener de afaceri, pentru a reuși mai bine.

Neptun va crea un mediu cețos, ascunzând fapte de care au nevoie nativii mai târziu. Altfel spus, unele adevăruri sunt acum trecute sub tăcere de Neptun, iar necunoașterea lor acum poate provoca neplăceri peste o perioadă. Luna Plină este alături de Jupiter. Ori de câte ori este implicat Jupiter, de obicei urmează o sumă generoasă de bani.

* Rac

Luna Plină din 17 iunie aduce nativilor un proiect legat de muncă. Ei vor avea amplificată capacitatea de a lucra în detaliu, astfel că proiectul se anunță un mare succes. Jupiter va orbita foarte aproape de Luna Plină, făcând ca acest vârf lunar să fie unul dintre cele mai bune ale anului.

Există un dezavantaj: Neptun se află într-un unghi provocator pentru Luna Plină. Dacă Racii se află pe punctul de a finaliza o afacere, să se asigure că avocatul lor va citi cu atenție toate cuvintele din contract.

O zi foarte bună pentru călătorii este 13 iunie, când Marte, în Rac, va ajunge la Neptun, aflat în tranzit prin Pești. Pentru Raci, e o zi frumoasă, nu numai pentru călătorii, ci și pentru dezvoltarea de noi relații cu persoane străine.

* Leu

Mai mult entuziasm este adus de Luna Plină, pe 17 iunie. E un moment magic, deoarece Leii vor trăi un episod romantic încântător, în termen de patru zile de la această dată. Aceasta este singura Luna Plină a anului 2019, care va da lumină Casei dragostei adevărate. Jupiter va juca din nou un rol important, fiind în conjuncție cu Luna Plină.

Leii singuri vor fi călăuziți către o persoană deosebită. Uranus trimite un fascicul strălucitor spre Luna Plină, adăugând un factor surpriză la tot ce urmează să se întâmple. Cei singuri să fie deschiși, generoși, să nu devină judecători atunci când vor întâlni o persoană nouă. Săgetătorul, pe unde se deplasează acum Luna Plină, este un semn al călătoriei, deci e posibil ca nativii să întâlnească noul lor ”interes romantic” într-o excursie.

* Fecioară

Sub lumina Lunii Pline din 17 iunie, se înregistrează evoluții delicioase în viața de acasă a nativilor. Această Lună Plină e în conjuncție cu Jupiter, deci este benefică pentru a face schimbări importante la domiciliu sau la alte proprietăți ale nativilor. Marte tranzitează Casa prieteniei lor. Implicarea lui Saturn, care i se opune lui Marte pe 14 iunie, precum și opoziția lui Pluton față de Marte pe 19 iunie fac ca dragostea să fie un subiect serios pentru Fecioare, nu unul ocazional sau întâmplător.

Seriozitatea care îi cuprinde pe nativi în ”problemele inimii” îi poate scoate din zona lor de confort, dar deciziile importante în acest domeniu trebuie amânate până în luna iulie.

* Balanță

Luna Plină din 17 iunie, în Săgetător, scoate la suprafață dorința Balanțelor de a se afla pe drum către o destinație. ”Nu destinația contează, ci călătoria”, ar spune P. Coelho.

Jupiter se află pe o orbită apropiată de Luna Plină, aducând nativilor o stare de fericire. În plus, sora, fratele sau vărul lor au vești importante pentru ei, vești care, însă, trebuie verificate.

Dacă Balanțele trebuie să semneze un contract, perioada 17-21 iunie este cea mai potrivită pentru parafarea unei înțelegeri. Această Lună Plină tranzitează Casa contractelor solare a nativilor.

* Scorpion

Luna Plină din 17 iunie poate aduce nativilor cea mai mare recompensă financiară. Din nou, Jupiter va avea un rol principal, deoarece se află pe o orbită apropiată de această Lună Plină, care luminează Casa veniturilor personale ale Scorpionilor. Acești bani, dacă ajung la ei, nu trebuie împărțiți cu nimeni: investitori, bănci, parteneri de afaceri.

Marte și Pluton se află în Casa călătoriei, astfel că nativii vor putea pleca într-o excursie. Marte se află în tranzit prin zodia Racului, iar asta îi trimite pe Scorpioni în zone cu apă, unde se simt bine acum. Se vor încărca din plin cu energie pozitivă, vor reuși să se deblocheze mental și sufletește.

Nu se recomandă semnarea de contracte pe 14 și 19 iunie.

* Săgetător

Sunt două zile în care nativii ar putea evita să meargă la shopping. Este vorba despre 14 iunie, când Marte se opune lui Saturn, și 19 iunie, când Marte blochează energiile lui Pluton. Și, chiar dacă nu merg prin magazine, să evite să scrie un cec sau să solicite bani de la alții.

Luna Plină din 17 iunie cade în Săgetător și marchează un moment important al anului pentru nativi. E singura Lună Plină care luminează semnul Săgetătorului în 2019. Ceva important pentru ei se va împlini în cinci zile de la această dată. Jupiter își unește forța cu cea a Lunii Pline, iar asta înseamnă că bucuria și fericirea își găsesc loc în viața nativilor.

* Capricorn

Luna Plină din 17 iunie cade în Săgetător, în Casa subconștientului, a secretelor nativilor. Jupiter, planeta vindecării, este aproape de această Lună Plină. Luna este conducătorul natural al Casei căsniciei și a angajamentului, așa că nativii se pot logodi sau căsători în cele patru zile, plus sau minus, de la maximul din 17 iunie.

Pentru cei care au o relație secretă, aceasta se va păstra secretă, datorită Lunii, în tranzit prin Casa secretelor. Aceeași Lună Plină aduce și alte beneficii. Capricornii care s-au tratat de afecțiuni medicale sau urmează un tratament de dezintoxicare pentru a depăși o dependență vor trăi momentul în care se simt liberi de acea dependență.

* Vărsător

Pe 13 iunie, Vărsătorii se pot concentra asupra unui proiect artistic. Marte își combină energiile cu cele ale lui Neptun, protector al artelor, aducând nativilor o inspirație magică. Luna Plină din 17 iunie cade în Săgetător și este în conjuncție cu Jupiter, oferind Vărsătorilor o experiență extraordinară cu prietenii.

Uranus, guvernatorul zodiei Vărsător, se află într-o poziție favorabilă față de Luna Plină, ceea ce înseamnă surprize delicioase.

Pe 14 iunie, Vărsătorii se simt inspirați să optimizeze munca la birou, dar să mai aștepte câteva zile, când astrele îi vor ajuta să se facă auziți fără a-și face dușmani.

* Pești

Cariera lor înregistrează succese sub această Lună Plină, din 17 iunie, care cade în Săgetător și tranzitează acum Casa onorurilor, a premiilor și realizărilor Peștilor. Nativii pot sărbători o mare victorie pe plan profesional. Creativitatea lor este aplaudată și acum, iar mulți din anturajul lor profesional vor încerca să înțeleagă cum lucrează.

Pe 18 iunie, Neptun și Saturn susțin creativitatea nativilor. Armonia din 2019 a acestor două planete se va mai realiza între anii 2031-2036. De aceea, această perioadă e deosebit de specială, pentru Pești, dar și pentru celelalte zodii. Un mentor sau un prieten al Peștilor le va arăta cum să-și mărească veniturile și să-și stabilizeze afacerea.

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.