Pipirig: Simpozionul “Bunicul meu- Eroul meu”

O activitate extrașcolară dedicată cinstirii eroilor neamului se derulează de peste un deceniu la Liceul Tehnologic “Ion Creangă” din Pipirig. De data aceasta manifestările s-au desfășurat la  Școala gimnazială Boboiești marți, 11 iunie. Concursul este destinat elevilor si se derulează la nivel județean, iar simpozionul este internațional având colaboratori și parteneri de seamă din Republica Moldova ( Radio ”Datina” , Liceul “Lucian Blaga” din Chisinău), din Bulgaria au participat elevi ai Liceului “Simeon Radev” și, nu în ultimul rând, universitari ai Facultății de Istorie de la  Universitatea ,”Al. I. Cuza” Iași.

De tot ce înseamnă organizare s-au ocupat cadrele didactice ale Școlii Boboiești și ale Școlii Gimnaziale nr.2 Pipirig, coordonatorii fiind directorul, Elisabeta Grămadă și directorii adjuncți Valentina Ilie și Lucia Creangă.

“Unele scoli au participat direct prin articole si lucrări ale elevilor, alte scoli au fost alături de noi online. Multumim tuturor pentru reusita activității de comemorare a matirilor neamului românesc!”, a declarat pentru mesagerulneamt.ro prof. Ilie Valentina. (C.T.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.