Horoscop 27 iunie – 3 iulie: Sub semnul eclipsei de Soare

pietricica turism

Eclipsa totală de Soare din 2 iulie va începe peste Oceanul Pacific de Sud și-l va traversa aproape în întregime, apoi va atinge sudul Americii de Sud, cam prin centrul statului Chile în seara locală, pentru a se sfârși pe coasta estică a Argentinei. Chiar dacă este observabilă doar de pe alte meridiane, din punct de vedere astrologic, o eclipsă totală de Soare îi afectează pe nativii tuturor zodiilor, indiferent de localizarea lor pe Pământ. Eclipsa de Soare cade în zodia Racului. Astfel, dacă valorile familiei sunt cu adevărat ridicate și partenerul, copiii și părinții sunt susținători ai familiei, în acele familii se va înregistra un mare succes.

* Berbec

Soarele și Uranus își trimit bezele pe 27 iunie. Este o zi spumantă pentru nativi. Fiindcă Soarele guvernează Casa iubirii adevărate a Berbecilor, este foarte probabil ca aceștia să trăiască întâmplări de povestit la o bere.

Un prieten de-al lor le poate face cunoștință cu o persoană, totul având ca temă dragostea. Unii dintre ei ar putea primi invitații la o petrecere sau la un eveniment, gen nuntă, botez etc.

Se poate chiar ca persoana care le face ochi dulci acum să-i acapareze cu totul. Uranus aduce surprize, astfel că Berbecii nu pot sta acum acasă.

Eclipsa solară din 2 iulie îi va forța să facă și compromisuri, pentru a menține armonia cu prietenii și, în special, cu familia.

* Taur

Uranus tranzitează pe 27 iunie zodia Taurului. Soarele primește influența lui Uranus, făcând ziua interesantă. De menționat că Uranus este conducătorul natural al Casei carierei Taurilor, așa că știrile bizare, surprinzătoare, vor fi despre reputația și poziția lor în ramura în care lucrează. S-ar putea să primească vești personale interesante, deoarece Uranus este în Taur.

În mod alternativ, nativii primesc vești bune despre locuința lor sau despre un membru al familiei, deoarece Soarele este conducătorul natural al Casei de acasă.

Surprizele abundă în această zi minunată, iar Luna de tranzit va contribui, și ea, la acestea.

* Gemeni

Pe 27 iunie, Soarele și Uranus semnalează nativilor că e posibil să aibă o înțelegere bruscă despre ceva sau despre cineva apropiat lor. Flash-ul de intuiție se va conecta la munca lor, iar Gemenii vor putea câștiga bani din ideile pe care le au în această zi. Să ia în serios inspirațiile pe care le au acum!

Mintea lor este clară, permițându-le să facă mai multe conexiuni. Unghiul dintre Marte și Uranus le aduce o idee ”de milioane”.

Eclipsa din 2 iulie poate aduce o schimbare a sursei de venit a Gemenilor. Va ieși la lumină o persoană care le gestionează banii din umbră.

* Rac

Pe 27 iunie, Soarele și Uranus vor pregăti Racilor surprize pline de viață. În această zi, ei pot primi vești foarte bune despre bani. Au oportunități de a avea un nou client. Tot Soarele și Uranus, tot pe 27, le aduc nativilor ocazii de implicare socială, care se vor dovedi și pline de bucurii.

Racii care sunt singuri pot avea parte de dragoste la prima vedere. Să fie flexibili și optimiști!

În iulie, pe 2, eclipsa de Soare cade în Rac. Mercur se mișcă retrograd în iulie, iar cei mai mulți dintre Raci vor fi foarte ocupați cu probleme de serviciu. Sau cu orice le ocupă timpul.

* Leu

Prima eclipsă din iulie va fi pe 2 și va fi o eclipsă de Soare, ce cade în Rac. În iulie, Leii vor avea o dispoziție diferită față de iunie, astfel că distracția și dragostea vor fi evenimente mai rare pentru ei.

Pe 27 iunie, Soarele primește raze electrizante de la Uranus, oferind nativilor o zi surprinzătoare și fericită. În această zi, ei vor avea de partea lor pe partenerul lor actual în dragoste și/sau afaceri. Acesta le va face o surpriză deosebită.

Pe 27-28 iunie, cei mai mulți din Lei primesc vești despre cariera lor, informații noi, cu care ei nu s-au mai confruntat până acum.

* Fecioară

Uranus și Soarele sunt sincrone pe 27 iunie, oferind nativilor un timp excelent pentru a călători, pentru a se întâlni cu un prieten sau pentru a călători cu un prieten. Uranus aduce surprize și distracție în timpul călătoriei. Dacă Fecioarele nu călătoresc pentru propria plăcere, există indicii că vor merge la serviciu, unde vor deschide o nouă afacere. Din nou, Uranus va oferi evenimente neașteptate, dar plăcute.

Eclipsa de Soare din 2 iulie cade în Rac și aduce vești din zona socială, în privința unui prieten, a unui copil sau a unei relații romantice.

Saturn este în conjuncție cu Nodul de Sud, astfel că Fecioarele ar putea întâlni un amant din trecut, care va deschide cutia Pandorei.

* Balanță

Responsabilitățile lor se amplifică odată cu eclipsă de Soare din 2 iulie. Saturn este, și el, prezent la acest eveniment astrologic, dirijând responsabilitățile Balanțelor către serviciu și familie. Unii dintre nativi ar putea cumpăra o casă, un apartament, alții ar putea să aibă grijă de o rudă în vârstă.

În 27 iunie, când Soarele și Uranus sunt sincrone, Balanțele pot descoperi beneficii excelente. Soarele se deplasează prin Casa carierei lor, iar Uranus se ocupă cu surprizele. Uranus guvernează Casa iubirii adevărate, deci ar putea fi o zi foarte romantică și plină de surprize.

Balanțele sunt fericite în această zi, așa că… să stea acasă!

* Scorpion

În 27 iunie, Uranus se află în unghi ideal față de Soare. Este o zi când posibilitățile sunt nelimitate pentru Scorpioni. Ar putea afla lucruri surprinzătoare despre o carieră grozavă, deoarece Soarele guvernează Casa carierei.

Partenerul lor ar putea avea o surpriză pregătită din timp. Luna de tranzit se află în zodia Taurului senzual, stare care pare să-l învăluie pe partenerul lor sau pe persoana cu care Scorpionii rămân singuri câteva ore.

Eclipsa solară din 2 iulie amplifică efectul benefic al tranzitului solar. Ea coincide cu Luna Nouă, astfel că, din punct de vedere astrologic, sunt câteva zile ideale pentru ca Scorpionii să se bucure de viață împreună cu familia.

Se deschid noi căi pentru ca ei să lupte pentru onoare și bogăție.

* Săgetător

În 27 iunie, Soarele și Uranus, planeta surprizelor, sunt sincrone, iar Săgetătorii își pot face planuri cum să cheltuiască banii despre care au primit promisiuni că îi vor primi. În mod alternativ, poate fi o zi în care să călătorească, ceea ce întotdeauna le aduce un zâmbet pe față.

O misiune nouă sau un nou client ar putea ajunge la ei pe 27 iunie. Lucrurile se pot petrece surprinzător de repede, fără a le lăsa posibilitatea de a refuza. E vorba de un proiect de invidiat, la care Săgetătorii nu s-ar fi așteptat niciodată.

Eclipsa de Soare din 2 iulie cade în Rac, un semn de apă. Efectele sale vor deveni observabile pentru Săgetători în următoarele 8-12 luni.

* Capricorn

Pe 27 iunie, când se realizează o legătură dintre Soare în Rac și Uranus în Taur, în Casa iubirii adevărate, Capricornii sunt letargici. Această conjunctură astrologică ar putea aduce o propunere sau o mare surpriză pentru ei. Dacă nu au programată o întâlnire de dragoste, pot face o vânzare mare a unui proiect artistic, care le aduce o sumă generoasă de bani. Pot primi cadouri sau donații în bani.

În 27 iunie, când se petrec tot felul de surprize fericite, în dragoste ar putea însemna o cerere în căsătorie. În afaceri, dacă reușesc să iasă din starea catatonică, creativitatea Capricornilor explodează. Și le aduce o mulțime de bani.

La eclipsa de Soare din 2 iulie, se va clarifica drumul și direcția cuplului în care se află acum nativii. Și, mai ales, dacă relația lor este romantică sau orientată spre afaceri.

* Vărsător

Una dintre cele mai bune zile ale lunii pentru ei este 27 iunie, când Soarele și guvernatorul lor, Uranus, vor crea surprize. Vărsătorii vor fi bucuroși, pentru că vor avea semnale bune din propria familie.

Indiferent dacă vând, cumpără, închiriază, astăzi este ziua lor să caute; pot găsi locul de mult visat.

Este bine să semneze lucrări acum, dar este imperativ ca asta să se facă repede.

Eclipsa de Soare din 2 iulie se concentrează asupra vieții lor de zi cu zi și le va lumina Casa muncii, aducând armonie la serviciu și integrare în colectiv.

* Pești

Pe 27 iunie, Soarele și Uranus vor fi în armonie ideală. Peștii pot călători pe o distanță scurtă în mod spontan, probabil pentru a se bucura de un weekend lung. Există un alt mod în care Uranus i-ar putea surprinde. Ar putea afla despre un proiect unde este nevoie de o mulțime de creativitate și care se va plăti bine.

În această seară remarcabilă, Cupidon va fi cu săgețile pe Pești. Dacă sunt singuri, se vor întâlni cu viitorul partener/ parteneră. Dacă sunt într-o relație, să-și trateze partenerul cu atenție și gingășie. Se anunță o seară despre care Peștii își vor aminti mult timp de acum încolo.

Eclipsa din 2 iulie le induce interes pentru tehnologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.