Stiai ca aceste sortimente se regasesc in gama Jack Daniel’s?

Jack Daniel’s este unul dintre cele mai cunoscute branduri de bauturi alcoolice din intreaga lume. De fapt, daca stam sa ne gandim, numele sau a devenit un fel de sinonim pentru “whiskey”. Este un produs iconic pentru aceasta industrie, iar acest lucru se datoreaza mai ales clasicului sortiment Jack Daniel’s Tennessee Whiskey Old No. 7. Arata-ne un adult care nu l-a incercat pana acum si nu avem cum sa te credem pe cuvant. Tot ceea ce tine de Jack Daniel’s – pret, calitate, sticla deosebita – au adus brandului o reputatie impressionanta.

Cu toate acestea, un fan adevarat stie ca Jack Daniel’s inseamna mai mult decat batranul No.7. Gama de sortimente este foarte vasta si se adreseaza unui public larg. Iata cateva editii pe care vei vrea sa le incerci cat mai curand!

Jack Daniel’s Honey

Fara prea multe prezentari, acest sortiment este un amestec de Jack Daniel’s Tennessee Whiskey si un lichior unic de miere din productia proprie a distileriei. Rezultatul? Un gust inimitabil si inconfundabil de Jack. Cu note intense, mieroase, cu o valenta gustativa placuta si matasoasa, putem spune ca este “rasfat la sticla” pentru doamne si domni deopotriva. Se poate consuma „on the rocks”, adica cu doar cateva cuburi de gheata, dar este deosebit si integrat in cafea. Pret Jack Daniel’s Honey 0,7 L – 91,9 Lei pe Beicevrei.ro.

Jack Daniel’s Single Barrel

Jack Daniel’s ne-a obisnuit cu sortimente de cea mai buna calitate, iar editia Single Barrel nu face exceptie. Ca sa ne facem o idee, este interesant de stiut ca doar unul din fiecare 100 de butoaie este ales pentru a fi pus la maturare. In acest sens, se aleg cele mai inalte colturi ale depozitelor, astfel inca schimbarile drastice de temperatura sa conduca la o aprofundare a culorii si a gustului. Fiecare din aceste butoaie este ales special, pentru gustul robust, notele aromatice de stejar ars, vanilie si caramel. Poti achizitiona acest sortiment de Jack Daniel’s la pret de import de pe www.beicevrei.ro, anume 167,90 Lei sticla de 0,7 L.

Jack Daniel’s Legacy Edition 1905

Celebra eticheta alb-negru de pe sticlele de Jack Daniel’s Old No. 7 a devenit un element de referinta in lumea bauturilor alcoolice. O vedem pretutindeni: pe tricouri, pahare, brelocuri, rucsacuri. Marketingul este la el acasa, motiv pentru care popularitatea brandului este neatinsa dupa mai bine de 150 de ani de existenta. Cu toate acestea, multi dintre consumatori nu stiu ca eticheta nu a fost intotdeauna aceasta. Inainte de 1904, ea avea o nuanta neasteptata de verde, cu insertii aurii. Cu toate ca aceasta a iesit in timp din uz, a fost readusa in atentia fanilor, cu ocazia editiilor speciale si limitate, numite Legacy. Scopul este de a celebra istoria misterioasa si indelungata a brandului. Whisky-ul din interiorul sticlei a fost si va ramane intotdeauna Jack Daniel’s Old No. 7. Pretul acesteia este de 121,98 Lei pe Beicevrei.ro.

Tu cunosteai toate aceste editii ale brandului Jack Daniel’s? B.D.G. Import este importatorul sau oficial in Romania, iar produsele pot fi achizitionate la preturi accesibile de pe site-ul amintit mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.