Târgu Neamț: Se caută mână criminală care a dat cu piciorul în hidrantul de pe strada Obor

pietricica turism

La sfârșitul săptămânii trecute, mai exact joi spre vineri noaptea, dintr-un hidrant de pe str. Obor a început să țâșnească apă. Spre dimineață, cei de la ApaServ din Târgu Neamț au fost sesizați de către cetățeni în legătură cu problema apărută. Evident că apa nu  așteptat intervenția celor de la Apa Serv și a făcut ce știe ea mai bine, a curs.

Contactat telefonic, George Cojocariu, directorul sucursalei ApaServ Târgu Neamț ne-a declarat: „Este cineva care tot umblă noaptea pe la hidranții din oraș și-i deschide. Am anunțat și Poliția Locală. Un hidrant de pe str. Obor a fost deschis joi noaptea spre vineri. Este caz penal să umbli la hidranți fără autorizație. Am discutat și cu cei de la ISU și ei spun că nu au avut intervenții. Hidranții se află pe domeniul public, sunt în proprietatea primăriei, dar noi ne ocupăm de întreținerea. Cel de pe str. Obor a fost închis vineri ziua, imediat după ce am fost sesizați. Ne-au sunat cetățenii și a fost închis”.

Florin Tofan, șeful Poliției Locale Târgu Neamț, are același scenariu: „Noi am sesizat vineri pe cei de la Apa Serv că acel hidrant pierde apă și s-a remediat problema. Dar sâmbătă problema a reapărut la același hidrant. Am înțeles că cineva face anume așa ceva și umblă la capacele hidranților. De altfel, la mai mulți hidranți din oraș s-a umblat la capace, din ce mi-au spus cei de la Apa Serv. Noi am trimis patrule și noaptea trecută și vom trimite și noaptea asta, în zonele unde se află hidranți”.

Sursa foto hidrant: Codruța Petronela Bouaru

C.T. STURZU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.