FOTO Ministrul Transporturilor a inspectat asfaltul de la Bicaz

Ministrul Transporturilor se află astăzi, 18 iulie, în județul Neamț, în zona Bicaz, pentru a inspecta principalele lucrări făcute pe sectoarele de drum național. Începând cu ora 11.30, Răzvan Cuc și-a început vizita de lucru la Barajul de la Bicaz, unde DRDP Iași, prin secția Drumuri Naționale Piatra Neamț, au reparat DN 15 (detalii aici).

Însoțit de noul director al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Sorin Scarlat, de Ovidiu Laicu, directorul DRDP Iași, și de Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, ministrul Cuc a inspectat și șantierul de pe DN 15, Poiana Largului-Bicaz, unde, în prezent, sunt executate lucrări de refacere a corpului drumului în zona afectată, înlocuirea zidului de sprijin, refacerea șanțurilor de scurgere și montarea de parapet metalic.

”Reamintim, Barajul Bicaz a beneficiat zilele trecute de lucrări de reparații asfaltice pe suprafețe întinse, executate în regie, de Secția de Drumuri Naționale Piatra Neamț. Menționăm că pe tronsonul Poiana Largului-Bicaz, lucrările sunt executate de asocierea S.C. AQUA PARC S.R.L., S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. și S.C. DANLIN XXL S.R.L. Contractul atribuit în urma licitației are o valoare de 302.132.014,19 lei cu TVA, durata acestuia fiind de 6 luni”, informează DRDP Iași.

Cum arată Barajul Bicaz, de pe DN 15, km 28, în urma reparațiilor asfaltice pe suprafețe întinse, executate în regie, de Secția de Drumuri Naționale Piatra Neamț:

drdp baraj (1)
drdp baraj (2)
drdp baraj (3)

FOTO: DRDP Iași

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *