Horoscop 18-24 iulie: Mercur retrograd pune bețe-n roate, Saturn aduce câștiguri

pietricica turism

”Nordul Europei, al Federației Ruse şi al Americii de Nord vor prospera din punctul de vedere al agriculturii, în vreme ce sudul Europei, Africa, America Centrală şi de Sud vor suferi de secetă sporită, arşiţă, lipsa apei potabile şi un procent scăzut de producţie, pe fondul degradării terenurilor agricole şi intensificării fenomenului de deşertificare” – Anca POPA, Ion Cătălin NIŢU, ”Consecinţe ale schimbărilor climatice și posibile efecte”.

* Berbec

Din 21 iulie până pe 3 august, influența Soarelui aduce calm interior și echilibru pentru nativi. Ei vor beneficia, de asemenea, și de ajutor în stabilitatea armoniei în cadrul relației lor. În această perioadă, Berbecii sunt mai eficienți și mai productivi. Planurile pe care le-au făcut ar trebui să funcționeze bine, astfel că este un moment bun pentru a-și promova obiectivele. Superiorii le vor aprecia atitudinea și inițiativa pozitivă.

Pe 20 iulie, Venus sporește nevoia de dragoste și afecțiune. Se recomandă evitarea datoriilor sau cheltuirea banilor pentru lucruri neesențiale.

Între 15 și 18 iulie, Venus și Saturn creează întârzieri sau limitări care afectează viața amoroasă și finanțele nativilor. Acestea pot fi depășite prin eforturi de a face lucruri practice.

* Taur

Din 21 iulie, Taurii trebuie să depună mai multe eforturi pentru a avea lucrurile așa cum le doresc. Soarele aruncă raze asupra activităților lor. Nativii pot fi testați, la fel și obiectivele pe care și le-au propus. Această evaluare astrală este importantă pentru ei. Dacă o trec, vor reuși să-și impună voința în ceea ce și-au propus.

Mercur, retrograd până la 31 iulie, impune un ritm potrivit, mai puțin rapid decât înainte, dar necesar pentru a verifica de două ori toate detaliile.

Editorul cu care lucrează nativii le poate solicita să refacă și să modifice structural un manuscris, indiferent că acest aspect se poate referi la un proiect aflat acum în lucru sau la planurile pe care și le fac Taurii.

* Gemeni

Influența lui Mercur în Casa comunicării și a scrisului oferă nativilor un alt motiv pentru a nu semna niciun contract. Apoi, Mercur retrograd în Rac, în Casa veniturilor câștigate, înseamnă că banii pe care ar trebui să-i primească Gemenii vor veni în tranșe mici, o perioadă mai lungă de timp.

Nimic nu va fi exact așa cum pare, deci nativii ar trebui să-și schimbe strategia. Fără lucruri făcute în grabă!

Cu toate acestea, Uranus imprevizibil va reacționa din nou și va fi în contradicție cu Soarele și Venus. Pentru Gemeni, care, de obicei, se bazează pe genialitatea lor, asta înseamnă că, acum, pot face unele compromisuri care le pot afecta buna reputație.

* Rac

Mercur, retrograd până la 31 iulie, deja produce efecte, câteodată neplăcute. Multe dintre acțiunile la care participă nativii par să se desfășoare în reluare. Ca timp, e deja prea târziu pentru a semna un contract. Li se recomandă să evite să cumpere electronice. August va fi o lună mai liniștită și mai dulce pentru Raci.

Pe 20 iulie, Venus formează un trigon cu Neptun și pare să fie cel mai bun moment pentru romantism din horoscop pe iulie al Racilor. Atracția lor magnetică va aduce alături de ei oameni buni și îngrijiți, posibil un suflet pereche.

Nativii se bucură de o sensibilitate crescută în relațiile sexuale cu partenerul lor și pot descoperi modalități de a spori plăcerea erotică.

* Leu

Mercur retrograd poate fi greu de depășit, iar tenacitatea și ferocitatea Leilor pot fi mai bine direcționate decât ambiția de a-i contracara efectele. Această fază a lui Mercur durează până la 31 iulie. Se recomandă răbdare, până după 6-7 august. Mercur guvernează și asupra componentelor mecanice aflate în mișcare, precum și asupra componentelor electronice, deci Leii să nu se cumpere acum produse electronice. Aici sunt incluse și mașinile.

Între 21 iulie și 3 august, Soarele îi ajută pe Lei să fie ei înșiși. Ziua lor de naștere pune accentul pe persoana lor și pe obiectivele lor pentru anul viitor. Este timpul să traseze o linie pentru anul precedent și să înceapă unul nou. Chiar dacă nu este 31 decembrie. Energia suplimentară, vitalitatea și inițiativa sunt cel mai bine utilizate acum.

* Fecioară

Până pe 31 iulie, Mercur retrograd poate face un dezastru în gândurile, comunicările, călătoriile și electronica nativilor. De asemenea, aceștia se pot aștepta să-și amintească despre trecut, având privirea ațintită în gol sau să întâlnească, în mod neașteptat, oamenii din trecutul lor. Negocierile de afaceri ar putea fi avansa, dar unele detalii importante nu vor încă disponibile. Anumite persoane pot fi nesigure sau necinstite cu Fecioarele.

Li se recomandă să se pregătească pentru luna viitoare, când vor avea ajutor din partea unui Marte deosebit de sexy, fie că sunt căsătoriți sau nu.

* Balanță

Mercur a revenit în Casa carierei lor, așa că nu e deloc înțelept ca nativii să ia vreo decizie importantă în domeniul profesional. Chiar dacă li se propune un post ierarhic superior. Să solicite două săptămâni de gândire, până în august. Cele mai bune zile pentru hotărâri profesionale ar fi 7 sau 21 august.

Pe cei care au acceptat deja schimbări profesionale, încă din iunie, luna iulie îi găsește pe val. Între 22 și 28 iulie, Marte și Jupiter sporesc dorința nativilor de a concura pentru a câștiga. Acțiunile pe care le încep acum Balanțele vor avea succes, mai ales în război, sport, cucerire și afaceri. Să folosească inițiativa și să acționeze conform instinctelor lor.

Acesta este momentul potrivit pentru acțiuni decisive, pentru a lua anumite decizii importante, pentru a prelua conducerea și pentru a crește averea.

* Scorpion

Mercur, retrograd până la 31 iulie, nu recomandă schimbarea locului de muncă, acceptarea de noi funcții, orientarea către altă profesie. Singura excepție ar fi ca Scorpionii să lucreze cu un superior cu care au mai lucrat înainte. Așa că ei trebuie să se întoarcă, pur și simplu, și să continue relația. Nu se recomandă semnarea de contracte. În astrologie, acordurile verbale sunt considerate la fel ca acordurile semnate.

Până pe 18 iulie, Saturn, în sextil cu Neptun, aduce câștiguri materiale din activități spirituale. Scorpionii își pot vedea visele realizate dacă depun eforturi uriașe și abordează lucrurile într-un mod realist și sensibil. Ei au ocazia să sacrifice satisfacția pe termen scurt pentru succesul pe termen lung.

* Săgetător

Cheltuielile mari ar putea fi asociate cu o excursie îndepărtată, legată de afaceri sau pentru plăcere. Pluton se află aproape de Soare și e cunoscut pentru că poate încurca negocierile.

Între 21 iulie și 3 august, Soarele oferă Săgetătorilor calm interior și echilibru. Ei devin mai eficienți și mai productivi, iar planurile ar trebui să le funcționeze bine.

Spre deosebire de alte zodii, Săgetătorii pot acum să-și continue viața fără a face schimbări. Dacă au prins ceva ”teren stabil” în viața lor, nu este necesar să-l părăsească din cauza unor datorii kharmice sau pentru a evolua.

* Capricorn

Banii devin din nou subiect de discuție dată fiind recenta eclipsă de Lună, din 16 iulie. Din nou, Uranus va provoca o rușine, deoarece se află în ”luptă” cu războinicul Marte. Asta ar putea aduce încă o altă cheltuială neașteptată sau un dezacord cu un partener vizavi de bani. Posibil ca acești bani să fi fost dosiți de partenerul de afaceri al Capricornilor.

În perioada 20-22 iulie, Soarele, în conjuncție cu Mercur, le oferă nativilor gândire echilibrată și o comunicare ușoară. Între 23 și 25 iulie, Mercur, în conjuncție cu Venus, indică momentul potrivit pentru a spune cuiva că e iubit. Capricornii ar putea primi un compliment, o scrisoare, o invitație, un cadou sau chiar niște bani.

* Vărsător

Mercur este acum retrograd, în Casa căsătoriei și a parteneriatului Vărsătorilor, până pe 31 iulie. Asta înseamnă că nativii au nevoie să se asigure că toate mesajele pe care le aud de la partenerii apropiați sunt corecte. Și că nu se pripesc să tragă concluzii. Mercur retrograd are o modalitate specifică de a codifica mesajele.

Acesta este momentul în care Vărsătorii sunt cel mai probabil distrași, uituci sau grăbiți.

Între 21 iulie și 3 august, Soarele aduce presiuni din partea concurenților sau a superiorilor. Poate părea că aceștia le fac viața dificilă. Nativii au de ales, să se gândească la ce doresc cu adevărat să facă. Asta pare să fie cea mai bună opțiune.

* Pești

Cu o lună în care nativii au suportat două eclipse, mai amintim și de Mercur, retrograd în Casa atribuțiilor Peștilor. În unele zile din iulie, aceștia simt nevoia de consultanță juridică. Atât pentru diferitele contracte pe care le au de semnat, cât și pentru condițiile unui divorț. Acesta nu este un timp pentru a economisi bani pe taxele unui avocat.

Între 20 și 22 iulie, Soarele, în conjuncție cu Mercur, oferă nativilor o gândire echilibrată și o comunicare ușoară. Ei par să înțeleagă mai ușor lucrurile și să înțeleagă detaliile obiectivelor lor, precum și modalitatea de a le atinge. Acum este un moment bun să spună exact ce doresc.

Între 18 și 20 iulie, Venus le oferă iubire, bunătate și afecțiune. Pacea interioară și relațiile armonioase fac această perioadă optimă pentru relaxare și vacanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.