Horoscop la sfârșit de iulie

Persoana care practică Qigong-ul static stă, în aparenţă, nemişcată, apelând la tehnici respiratorii şi de concentrare mentală. În Qigong-ul dinamic, practicantul, aflat în stare de concentrare psihică, execută seturi de mişcări ale corpului însoţite de anumite ritmuri respiratorii. Qigong-ul static şi cel dinamic se practică îndeosebi în scopuri preventive şi de întreţinere a funcţiunilor vitale la parametrii optimi. Qigong-ul de emisie se referă cu precădere la capacităţile maeştrilor Qigong de a-şi mobiliza Qi-ul propriu în afara corpului, în scopuri terapeutice sau în confruntări marţiale.

* Berbec

Marte tranzitează zodia Leului la sfârșit de iulie, potențând Casa iubirii adevărate a Berbecilor, de unde rezultă o viață amoroasă intensă pentru ei.

Luna Nouă din 31 iulie se ”combină” cu Soarele, Venus și Marte în Casa dragostei adevărate, deci nativii nu prea pot fugi de iubire. Cel mult pe scara de incendiu, deoarece cineva s-a întors neprogramat acasă… Energia pozitivă a acestei Luni Noi va fi resimțită de Berbeci și în prima decadă din august.

Jupiter își aduce, și el, contribuția alături de celelalte astre, astfel că viața personală a Berbecilor este pe cale să devină foarte vibrantă.

* Taur

Granița dintre iulie și august este marcată de Luna Nouă din 31 iulie, moment care va aduce schimbări și este binevenit pentru că îmbunătățește calitatea vieții Taurilor. Cu toate acestea, Uranus și Marte sunt destul de apropiate pentru a le acestora o pauză. Taurii să verifice toate cablurile din locuință, ca să fie siguri că nu sunt motive de îngrijorare și probleme viitoare.

Casa sau proprietatea lor aduc presiuni pe nativi. Ei trebuie să se miște brusc, pentru a face rost de fondurile necesare realizării misiunii lor. Jupiter este pe poziții și îi susține în demersurile lor financiare.

* Gemeni

Iulie continuă să le aducă știri, deoarece există o Lună Nouă care cade în zodia Leului și va pune un accent mai puternic pe Casa comunicării, a scrisului, a vorbirii, a călătoriei. Sub această Lună Nouă, Gemenii primesc beneficii speciale de la un partener sau un colaborator. Cel mai probabil un editor, agent, publicist sau manager.

Jupiter tranzitează Casa parteneriatelor și de colaborare, astfel încât nativii se pot încrede acum în cei cu care colaborează. Cu toate acestea, Uranus, imprevizibil, va reacționa din nou și, de această dată, ar putea aduce probleme legate de buget.

Uranus se află în contradicție cu Luna Nouă, Soarele și Venus și, cum Venus guvernează Casa creației, înseamnă că și alte elemente pot suferi schimbări neplăcute. În aceste condiții, cel mai adesea cresc cheltuielile.

* Rac

Pe 25 iulie, când Marte trimite un fascicul rar către Jupiter, Racii primesc confirmarea modului în care devin extrem de eficienți să genereze venituri, pentru ei sau pentru angajatorul lor. Dacă lucrează pentru alții, profitul celor care activează în industrie va crește, ceea ce ar putea conduce la o creștere a salariilor sau la o ofertă din partea unei alte companii. Dacă nu acum, Racii vor vedea bani buni spre sfârșitul anului 2019, deși se pare că nu trebuie să aștepte atât de mult. Au o altă șansă de a primi o veste bună. O sumă generoasă de bani va ajunge ei imediat după Luna Nouă din 31 iulie.

Primele zece zile din august vor fi cea mai bună perioadă a anului pentru a solicita o majorare salarială sau o funcție.

* Leu

La 31 iulie, Luna Nouă ajunge în zodia lor, așa că, acum, Leii trăiesc mai multe întâmplări în care se confirmă faptul că au control asupra evenimentelor. Este de remarcat că Marte în Leu este un privilegiu o dată la doi ani, iar tranzitul Soarelui în Leu a început la 22 iulie și durează până la 23 august. Leii au o imagine convingătoare.

Sub această Lună Nouă nu este momentul potrivit pentru a lansa o nouă afacere sau pentru a începe o nouă relație de orice fel, în dragoste sau în afaceri. Se recomandă luna iulie pentru a termina toate restanțele, astfel încât nativii să nu mai aibă în august ”cozi” care să-i tragă înapoi.

Jupiter se află într-o poziție ideală pentru a susține puterea acestei Luni Noi pe 31 iulie, ceea ce e o protecție minunată în zilele și săptămânile viitoare. Creativitatea nativilor va fi impresionant de mare.

* Fecioară

Luna Nouă din 31 iulie, în Leu, subliniază și necesitatea de a încetini. De adăugat și faptul că Marte se află în tranzit prin zodia Leului, deci Fecioarele trebuie să-și facă rost de timp!

În august, nativii au numeroase ocazii de a deveni foarte romantici, trebuie să fie conștienți că ”forța este cu ei”.

Marte intră în zodia lor pe 17 august. Nativii să se ocupe de facelift fizic, psihic și atitudinal.

24 august este cea mai orbitoare zi pentru Fecioare.

* Balanță

E posibil să primească atât de multe invitații la evenimente – botezuri, nunți, cununii, serate de afaceri etc. -, încât se pot îngrijora, pe bună dreptate, că visteria este goală. Cu Uranus în unghi ascuțit față de Soare și Luna Nouă din 31 iulie, îngrijorarea lor este justificată, dar, câteodată, a avea prea multe petreceri este o problemă plăcută. Nativii vor găsi echilibrul potrivit între a fi foarte populari și costurile acestor distracții.

Jupiter elimină presiunea pe care au simțit-o în iulie și, ajuns în Casa călătoriilor, recomandă Balanțelor excursii în weekendul din 3-4 august sau în weekendul lung 25-28 iulie.

* Scorpion

Pe 29 iulie, când Soarele va fi în unghi dur cu Uranus, nativilor nu le va fi ușor să se ocupe de emoțiile celorlalți. Ziua ar putea aduce evoluții neașteptate în cariera Scorpionilor, deci să nu se programeze întâlniri sau prezentări importante pe 29.

O zi deosebită este 25 iulie. Marte și Jupiter vor lucra împreună pentru a se asigura că nativii sunt foarte bine primiți de un client sau de un potențial angajator. Este o zi uimitor de rară din punct de vedere astrologic, deci trebuie folosită pentru inițiativele în carieră.

Luna Nouă din 31 iulie le luminează Casa premiilor și onorurilor și face ca vântul să bată în pupa Scorpionilor, iar cariera lor va merge înainte.

* Săgetător

Pe 25 iulie, Săgetătorii pot urmări orice scop personal sau profesional. Este ziua lor cu șansă. Pe 29 iulie, trebuie să țină cont de faptul că Soarele și Uranus vor fi în contradicție. Călătoriile devin dificile pentru ei.

Luna Nouă din 31 iulie cade în Leu, adică într-un semn de Foc, iar Soarele, Marte și Venus vor fi în Casa călătoriilor pe distanțe lungi a Săgetătorilor. Se pare că, după ce se termină toate meditațiile și manevrele financiare, ei vor găsi o modalitate de împachetare și de plecare.

Săgetătorii au și alte oportunități. Pot începe o relație internațională, să discute cu oficiali din mediul academic, să pornească un proiect de difuzare sau de publicare, pot demara o chestiune de imigrare.

* Capricorn

Luna Nouă din 31 iulie, în Leu, aduce speranță pentru Capricorni. Jupiter va fi în unghi ideal pentru a aduce beneficii financiare Casei care guvernează veniturile și obligațiile financiare. Casa respectivă guvernează proprietatea comună, ajutorul financiar universitar, bursele, creditele, împrumuturile, ipotecile, capitalul de risc, sprijinul pentru copii, divizarea proprietății într-un divorț, impozite, moșteniri, cadouri, prime, comisioane și redevențe. Sunt, de asemenea, sume mari pe care nativii le plătesc altora, cum ar fi plata în avans pe o casă, de exemplu. Jupiter va fi o binecuvântare, deoarece le protejează interesele.

Uranus se află în dispută cu Soarele, provocând probleme asupra banilor, iar tema care apare este neașteptată. August este o lună pozitivă pentru Capricorni.

* Vărsător

Pe 25 iulie, Vărsătorii trăiesc una dintre cele mai bune zile ale lunii iulie. Marte tranzitează Casa parteneriatelor, iar Jupiter susține acest demers pozitiv. Este un aspect rar, care poate reveni peste aproximativ doi ani. În această zi, Jupiter va trimite Vărsătorilor un prieten care să-i ajute într-o chestiune de parteneriat. Partenerul din mintea lor poate fi în dragoste sau de afaceri. Iar prietenul le-ar putea da sfaturi înțelepte.

Jupiter tranzitează Casa visurilor și a speranțelor. Pe 29 iulie, când Soarele va fi în unghi dur cu Uranus, nu se recomandă convingerea cu forța a unui partener sau a unui colaborator.

* Pești

Pe 25 iulie, nativii pot susține cu succes un interviu important pentru cariera lor. Marte și Jupiter se susțin reciproc: Jupiter tranzitează Casa premiilor și a onorurilor, iar Marte se află în Casa muncii Peștilor. În acest caz, munca pe care o desfășoară acum le aduce nativilor admirație, aplauze și publicitate, aspecte care le stimulează cariera.

Luna Nouă din 31 iulie cade în Leu și dă undă verde unui nou proiect vital, necesar Peștilor. La începutul lunii august, Marte, Venus, Soarele și Luna Nouă tranzitează Casa muncii, iar asta înseamnă că, pentru Pești, vor apărea o mulțime de lucruri interesante. Cel mai bun lucru este faptul că Jupiter tranzitează zodia Săgetătorului.

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.