În atenția investitorilor: autorizațiile de incendiu se dau, în general, noaptea

De la 1 iulie, angajații de la birourile Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Neamț au intrat pe program intensiv de muncă nocturnă. Potrivit unui anunț postat pe site-ul instituției, ”pentru a veni și mai mult în sprijinul investitorilor din județ”, activitatea privind avizele ISU, autorizațiile de securitate la incendiu și aspectele legate de protecția civilă s-a mutat la schimbul III. Deși programul pare, mai degrabă, zi-lumină și noapte întreagă. Sigur, unii ar putea spune că noul program vine doar ca să asigure egalitatea de tratament între cei care fac hârtii și cei care sting incendii sau scot bătrâni morți din apartamente, că tot erau discuții aprinse pe tema sporurilor pe care unii le iau riscând doar să-și rupă unghiile în laptop.

Pentru a veni și mai mult în sprijinul investitorilor, precum și a beneficiarilor investițiilor pe raza județului Neamț, începând cu data de 01.07.2019, programul de lucru cu publicul pentru primiri/eliberări cereri emitere avize/autorizații de securitate la incendiu/protecție civilă se va desfășura astfel: de LUNI până VINERI, în intervalul orar 18.30-14.00, cu excepția zilelor libere legale și a excepționale”, informează ISU Neamț.

Deloc surprinzător, având în vedere că sezonul miriștilor arse n-a început încă, iar intervențiile la incendii, la spart uși și la salvat animale aflate la ananghie nu sunt, probabil, îndeajuns pentru un inspector(at) atât de mare. (D.O.)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.