“Record” la Liceul “Dimitrie Leonida” Piatra Neamţ: ZERO promovaţi la Bacalaureat!

Nici unul dintre cei 28 de absolvenți ai Liceului Tehnologic “Dimitrie Leonida” din Piatra Neamț nu a promovat anul acesta examenul de Bacalaureat. Conform primelor rezultate publicate pe 8 iulie, la acest liceu sunt 7 elevi care au lipsit, toți din această promoție de absolvenți. Cea mai mare medie este 5,78, înainte de contestații. Dintre elevii înscriși la examen, 8 sunt din promoțiile anterioare.

Liceul Tehnologic “Dimitrie Leonida” Piatra Neamț

Pragul 0 de promovabilitate a fost depășit de Liceul Tehnologic “Ion Creangă” Pipirig, care are 3 absolvenți cu medii de peste 6, față de nici unul anul trecut. Din cei 18 absolvenți înscriși, 6 nu s-au mai prezentat, iar 9 au picat.

Liceul Tehnologic “Ion Creangă” Pipirig

Rezultate la limită s-au înregistrat și la Liceul Tehnologic „Ion Ionescu De La Brad” din comuna Horia: din 14 absolvenți care s-au înscris, 3 au lipsit, iar 2 au promovat, față de nici unul anul trecut. Un absolvent al acestei promoții a obținut media 8,35, iar un altul dintr-o serie anterioară a obținut media 7.

Liceul Tehnologic „Ion Ionescu De La Brad” Horia

După afișarea primelor rezultate, elevii au putut depune contestații, urmând ca rezultatele finale să fie publicate vineri, 12 iulie. (C.I.)

2 comments

 • Socrate

  iulie 9, 2019 at 10:08 pm

  Concediati profesorii😉😉😉. Acesti elevi nu trebuiau sa termine 12 clase nu i evident?

  Răspuns

 • mihnea

  iulie 10, 2019 at 10:21 am

  Este liceul infiintat special pentru membrii psd de la Tg Neamt care vor sa ajunga ministri si secretari de stat

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *