“Record” la Liceul “Dimitrie Leonida” Piatra Neamţ: ZERO promovaţi la Bacalaureat!

Nici unul dintre cei 28 de absolvenți ai Liceului Tehnologic “Dimitrie Leonida” din Piatra Neamț nu a promovat anul acesta examenul de Bacalaureat. Conform primelor rezultate publicate pe 8 iulie, la acest liceu sunt 7 elevi care au lipsit, toți din această promoție de absolvenți. Cea mai mare medie este 5,78, înainte de contestații. Dintre elevii înscriși la examen, 8 sunt din promoțiile anterioare.

Liceul Tehnologic “Dimitrie Leonida” Piatra Neamț

Pragul 0 de promovabilitate a fost depășit de Liceul Tehnologic “Ion Creangă” Pipirig, care are 3 absolvenți cu medii de peste 6, față de nici unul anul trecut. Din cei 18 absolvenți înscriși, 6 nu s-au mai prezentat, iar 9 au picat.

Liceul Tehnologic “Ion Creangă” Pipirig

Rezultate la limită s-au înregistrat și la Liceul Tehnologic „Ion Ionescu De La Brad” din comuna Horia: din 14 absolvenți care s-au înscris, 3 au lipsit, iar 2 au promovat, față de nici unul anul trecut. Un absolvent al acestei promoții a obținut media 8,35, iar un altul dintr-o serie anterioară a obținut media 7.

Liceul Tehnologic „Ion Ionescu De La Brad” Horia

După afișarea primelor rezultate, elevii au putut depune contestații, urmând ca rezultatele finale să fie publicate vineri, 12 iulie. (C.I.)

alegeri locale psd

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.