Rigolele si sifoanele din inox de la Iperiox – emblema unor bai la standarde inalte

Amenajarea unei bai este un lucru ce trebuie tratat cu maxima seriozitate pentru a estompa posibila aparitie a problemelor ulterior. Multitudinea variantelor in care baile se prezinta in diverse cataloage nu face decat sa ingreuneze alegerea dintre atatea posibilitati. Culoarea placilor ceramice, marimea si forma cazii si alte detalii fac parte din alegerile ce trebuie sa fie realizate corect pentru a asigura un aspect placut baii, precum si un confort sporit beneficiarilor.

Totusi, din punct de vedere practic, o cada poate fi inlocuita cu usurinta de o cabina de dus. Aceasta poate fi atat minimalista, cat si eleganta, iar un avantaj atunci cand se opteaza pentru o cabina de dus tine de spatiul mic pe care aceasta il ocupa. Caditele de dus reprezinta o solutie pentru colectarea si scurgerea apei. O circumstanta ce are un aspect placut, dar ofera si alternative mai bune la acest capitol sunt dusurile de tip walk in, dotate cu rigole, respectiv sifoane pentru o mai mare eficienta.

Pentru publicul roman, Iperinox este solutia cand vine vorba despre eficacitate si durabilitate referitor la rigole. Cu sediul in Piatra Neamnt, Iperinox este unicul reprezentat din Romania al companiei Kesmet Polonia. Cu o experienta indelungata pe piata de profil, Iperiox pune la dispozitia publicului roman o multitudine de solutii ce constau in rigole pentru cabine de dus, sifoane din inox, mobilier inox si nu numai. Sarcina rigolelor si a sifoanelor din inox este de a drena apa de pe pardoseli si evacuarea rapida si sigura in reteaua de canalizare.

Scopul echipei este de a pune la dispozitia clientilor produse de calitate, inoxidabile, rezistente la acizi. Sistemele de drenaj precum sifoane inox sau rigole inox isi regasesc utilitatea atat in mediile sanitare, in spitale, cat si in spatii destinate industriei alimentare, industriei chimice, restaurantelor.

Totodata, produsele corespund standardelor europene, fapt confirmat prin certificatul obtinut de la PZH de la Varsovia.

Categorii variate de produse oferite de Iperinox

Sub semnul calitatii recunoscute de publicul larg, Iperiox pune la dispozitie o multitudine de produse distribuite ce acopera nevoi variate:

  • Rigole de dus din otel inoxidabil cu gratar
  • Rigoe de dus din otel inoxidabil cu acoperire ceramica
  • Rigole de dus din polipropilena
  • Rigole de sus cu scurgere in perete
  • Rigole de dus pe colt
  • Sifoane pardoseala inox
  • Accesorii de montaj
  • Sifoane industriale inox
  • Gura de vizitare
  • Rigole industriale inox

Rigolele de dus reprezinta ultima tendinta in materie de sisteme de scurgere datorita aspectului, montarii si curatarii usoare. Gratie otelului inoxidabil din care sunt facute, rigolele se curata extrem de usor cu solutii speciale pentru inox. In timp nu capata miros neplacut, nu-si schimba culoarea si prezinta rezistenta in timp la actiunea agentilor chimici.

Totodata, sunt sisteme practice si ofera posibilitatea de a fi montate atat pe verticala, cat si pe orizontala. Dupa preferinte si necesitati, rigola de dus cu acoperire ceramica este solutia ideala pentru mai multa discretie, respectiv un stil minimalist. Singurele detalii ce sunt vizibile sunt muchiile rigolei, restul este acoperit de placile de gresie sau faianta.

In cadrul magazinului online, rigolele sunt disponibile in mai multe dimensiuni. Insa daca nici una dintre cele expuse nu se pliaza pe necesitatea clientului, se pot realiza, la comanda, rigole de dus dupa specificatii individuale. Pentru a nu intervi probleme ce tin de montare, rigolele sunt livrare impreuna cu instructiuni precise de instalare.

Pentru ca totul sa satisfaca nevoile si cerintele clientilor, livrarile se fac in toata tara, inclusiv si sambata. Plata se face ramburs la primirea coletului, iar in cazul in care produsul nu mai prezinta interes sau este ales gresit, acesta se poate returna in 14 zile.

Raportul calitate – pret este unul optim, costul produselor modelandu-se pe fiecare buget. Calitatea este cheia durabilitatii, iar echipa Iperiox stie acest lucru. Produsele sunt confectionate, dupa cum se sub intelege si din nume, doar din inox veritabil ce ofera atat un aspect placut, cat si un plus de rezistenta.

In cadrul magazinului online se gasesc si alte detalii cu privire la fiecare produs in parte, dar si datele de contact ale echipei. In plus, exista si galeria foto conceputa pentru a usura alegerea.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *