Spitalul Judeţean Neamț are nevoie de 5 medici

Cinci posturi de medici sunt scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgențe (SJU) Neamț. Singurul medic din spital care asigură Compartimentul supraveghere și prevenire infecții asociate asistenței medicale, dr. Doina Apetroaia, vrea să se pensioneze și postul este scos la concurs. Sunt admiși doar medici primari în specialitatea epidemiologie, având în vedere că activitatea compartimentului este foarte importantă pentru spital. Mai este un medic angajat în acest compartiment, care încă este rezident în primul an.

Două posturi sunt scoase la concurs pentru UPU. Se pot înscrie și medici specialiști în medicina de familie, dar să aibă atestate în asistența medicală de urgență prespitalicească și pentru UPU-SMURD. În secția Pediatrie este nevoie de un medic pentru compartimentul terapie acută, iar postul este ofertat pentru medici rezidenți în ultimul an în specialitatea pediatrie.

Postul de medic de la cabinetul de medicină sportivă din Policlinica spitalului este scos, din nou, la concurs. Spitalul dorește un medic primar, postul este liber de mai mulți ani, iar dr. Manuela Olteanu, care s-a pensionat mai demult, este singura care are contract și acordă consultații elevilor sportivi, dar nu numai. Medicii care doresc să vină să profeseze la Piatra Neamț sunt așteptați să-și depună dosarele de concurs până pe 9 august 2019, inclusiv. (C.I.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *