SuperCoop Târgu Neamț, cea mai bună societate cooperatistă din România

pietricica turism

SuperCoop Târgu Neamț, fosta Cooperație de dinainte de 1989, așa cum o știu cei mai mulți, a obținut locul 1, în cadrul celei de-a XVIII-a ediție a Zilei Internaționale a Cooperației. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 2-4 iulie, la „Grand Hotel Italia” din Cluj, unde au participat peste 200 de persoane, reprezentanți ai tuturor cooperațiilor din România. Premiu obținut de Super Coop Târgu Neamț este cu atât mai important cu cât l-a obținut pentru a douăsprezecea oară consecutiv. Locul al doilea a fost obținut de Albina Coop Orăștie, iar locul al treilea a fost adjudecat de către ConsumCoop Târgu Frumos.

Premiul a fost acordat pentru rezultatele economice-financiare pe anul 2018, analizate prin prisma cifrei de afaceri, a profitului, a numărului de angajați și menținerea și dezvoltarea rețelei comerciale.

”Continuăm tradiția și ambiția de a fi mereu primii în sistemul cooperatist. Acest premiu ne onorează, dar, în egală măsură, ne și responsabilizează de a ne continua activitatea la cele mai înalte standarde. Mulțumim pe această cale tuturor angajaților și colaboratorilor noștri,  pentru seriozitate și implicare”, a declarat Ionuț Florescu, președintele Super Coop Târgu Neamț.

De menționat faptul că Super Coop Târgu Neamț are 100 de angajați, iar prima atestare a sa apare în anul 1923. La nivel de țară există 2.601 de unități cooperatiste în mediul rural și 2.833 de unități cooperatiste în mediul urban.

C.T. STURZU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.