Viceprimarul Gavrilescu a început promisiunile electorale: intrare liberă la un festival unde accesul e 35 de lei

pietricica turism

Bogdan Gavrilescu, viceprimar PMP de Piatra Neamț, a furat startul campaniei electorale (cam cu un an mai devreme de cât prevede legea) și, pe pagina sa de Facebook, s-a apucat să ofere acces gratuit tuturor celor interesați de festivalul moto-rock care începe astăzi, 19 iulie, la Piatra Neamț.

Weekend -ul acesta, se anunță unul incendiar! Dăm startul unei noi ediții a Festivalului Moto-Rock, iar Primăria municipiului Piatra Neamț este partener principal și de această dată. Așadar, vă așteptăm în Strandul Tineretului, vineri, 19 iulie și sâmbătă, 20 iulie, sa ne bucurăm împreună pe ritmuri rock. Iris, Phoenix, Odyssey, Green Ties, Frații Carpați sau Olly of Queens, sunt doar o parte dintre formațiile ce vor concerta pentru voi. Intrarea este liberă, așa că, sunteți bineveniti!”, a scris Bogdan Gavrilescu ieri, 18 iulie, la ora 15.35, probabil de la primărie, unde era în timpul programului.

Dacă scria de la fața locului, adică din ștrand, ar fi văzut că deja perimetrul festivalului e asigurat de gardurile metalice de rigoare și, poate, cine știe, și-ar fi aruncat o privire nu doar pe afiș, ci și pe regulamentul evenimentului, unde se precizează clar că accesul se face pe baza unor brățări sau invitații. Poate ar fi văzut și programul oficial al manifestării, unde, la fel de clar, se precizează că prețul biletului de intrare e 35 de lei pentru ambele zile.

Sigur, în buna tradiție a evenimentelor organizate la Piatra Neamț, dl. Gavrilescu s-o fi obișnuit cu invitațiile care, deși pe bani, ajung să fie gratuite pentru cei de prin instituțiile publice, în numele unui soi de protocol prost înțeles (sau de neam prost, discuția rămâne liberă pe subiectul acesta). Ori poate Partidul Mișcarea Populară, a cărui filială Neamț o prezidează Bogdan Gavrilescu, face un pustiu de bine și plătește organizatorilor contravaloarea intrării pentru cei care l-au crezut pe cuvânt că accesul e liber și neîngrădit. Dacă tot a început campania electorală…

Până una-alta, cei care vor să vadă un spectacol cum se cade și să se bucure de muzică bună sunt bineveniți la festival. Amănunte despre eveniment puteți citi aici. (Dana OSTAHIE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.