Organizațiile liberale de la Răucești și Roznov au șefi noi, diferă motivele

Conducerea PNL Neamț a hotărât ca două dintre organizațiile importante ale partidului să fie conduce interimar de oameni de la vârful partidului. Este vorba despre cea din Răucești și cea din Roznov, numai că motivele sunt total diferite.

La Răucești, comună cu primar liberal în persoana lui Dumitru Bălăjel, a fost numit interimar Mihai Stoica. El a declarat că va încerca o revigorare a activități filialei în condițiile în care ” în urma scrutinului de la europarlamentare s-au numărat niște voturi și când constați că voturile obținute pe partid sunt la 20% față de cele obținute la alegerile locale cnd a fost vorba despre alegerea primarului, normal că-ți pui niște întrebări”.

Pentru cei din PNL a fost probabil deranjant nu numai rezultatul numărătorii votului. Cu câteva zile înainte de alegeri, în comună a fost organizată o manifestare unde, în prezența primarului liberal, celebrul deputat Dănuț Andrușcă îndemna lumea să voteze PSD și nimeni nu părea să fie împotrivă.

La Roznov lucrurile stau cu totul altfel, aici s-au câștigat alegerile și tocmai din acest motiv a fost instalat în calitate de coordonator Daniel Vasiliu, fost vicepreședinte al consiliului Județean și, în prezent, personaj important în staff-ul de conducere județean al PNL. Acesta ne-a oferit o explicație a acestei schimbări:” La Roznov dorim să ne maximizăm șansele pentru alegerile locale, pentru că există această șansă, în urma scandalurilor din PSD. Să nu uităm că PNL a fost la un pas de a câștiga alegerile la trecutele alegeri. De aceea, împreună cu alți colegi, o amintesc aici pe doamna Banu, vom încerca să găsim un candidat puternic pentru primărie, să obținem un rezultat bun la alegerile prezidențiale și să facem o echipă și mai puternică. Probabil a contat în numirea mea faptul că am fost 8 ani consilier local în localitate, cunosc problemele și oamenii”. Daniel Vasiliu a exclus o candidatură personală pentru primăria Roznov. (V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *