Ziua comunei Bălţăteşti: “Oază de sănătate şi cultură românească”

pietricica turism

Duminică, 25 august, pe platoul „Făgeţel”, din satul Valea Seacă, a fost organizată o manifestare dedicată Zilei comunei Bălţăteşti. Sute de persoane, din Bălţăteşti, dar şi din comunele limitrofe, s-au adunat să petreacă şi să socializeze la o manifestare pe care administraţia locală, condusă de primarul Emilia Acozmei, a pregătit-o în detaliu. Manifestarea a început la ora 13:00 cu o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoţi din comună, după care primarul Emilia Acozmei a invitat oficialităţile judeţene să urce pe scenă. Invitaţia primarului a fost onorată de mai mulţi politicieni şi lideri ai unor administraţii locale, printre care vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Laurenţiu Dulamă,  consilierii judeţeni Mircea Ciudin, Mihai Stoica, Marius Nechita, Aurel Aciocârlănoae, fostul prefect George Lazăr, fostul primar de Agapia, Neculai Nastasă, dar şi consilieri locali din comună. Aceştia au transmis comunităţii şi administraţiei locale gânduri de bine şi putere de muncă, cât şi urări de la mulţi ani.

Momentul mult aşteptat, respectiv cel al recitalurilor ansamblurilor folclorice locale şi ale artiştilor de muzică modernă a stârnit ropote de aplauze din partea sutelor de cetăţeni prezenţi la manifestare. Grupul „Floare de Colţ”, Ansamblurile folclorice „Dor vânătorean” şi „Floricica de la Munte”, Ionela Brănişteanu, Andreea Hăisan, Alexandru Brădăţan, Georgiana Şerban Axinte, dar şi vedetele Elena Ionescu şi Glance au oferit o atmosferă pe cinste. De departe, recitalul celebrei cântăreţe Anda Adam a încins atmosfera de pe platoul „Făgeţel”. Seara s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.

Despre această ediţie a zilei comunei Bălţăteşti am luat la final câteva impresii de la primarul Emilia Acozmei: „Sper că şi această ediţie a fost pe placul locuitorilor din comuna noastră, pentru că până la urmă le-a fost dedicată. Toate manifestările le sunt dedicate oamenilor din comuna noastră. Am încercat să mulţumim toată lumea, astfel încât voia bună să domnească în sufletele tuturor. Avem o comună cu oameni vrednici şi curaţi la suflet, de aceea încerc să îmi aduc aportul la dezvoltarea localităţii, astfel încât să îmbunătăţesc traiul oamenilor de aici. Nu este uşor, dar nu mă las până nu îmi duc la îndeplinire ce mi-am propus. Mulţumesc tuturor celor prezenţi la această ediţie, locuitorilor comunei, celor care au pus umărul la organizarea acestei ediţii, invitaţilor care ne-au onorat cu prezenţa. Să ne vedem sănătoşi şi anul viitor”. (C.T. STURZU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.