Horoscop 19-25 septembrie

* Berbec

Marte, în Fecioară, dezvăluie planurile de lucru ale Berbecilor și scoate la iveală problemele lor de sănătate. La locul de muncă, ei vor avea o perioadă scurtă când problemele devin ușoare.

Pe 24 septembrie, Mercur în Balanță și Jupiter în Săgetător se află într-o aliniere minunată. Această ”ploaie astrologică” oferă nativilor o oportunitate strălucitoare. Este vorba despre programarea unei întâlniri, realizarea unei prezentări, condiții optime pentru a semna un contract sau pentru a călători. Este, de asemenea, o zi fantastică pentru a merge la cumpărături. Cu Luna în Leu, Berbecii descoperă articole de îmbrăcăminte superbe, care le vor aduce complimente.

* Taur

Marte tranzitează Casa dragostei adevărate a nativilor, unde le este focalizată și atenția în aceste zile. Dacă vor încerca să se limpezească la minte, vor consuma energii în mod inutil. Să se lase în voia simțurilor până pe 3 octombrie.

Mercur și Jupiter discută aprins pe 24 septembrie, aspect ideal pentru un interviu, orice tip de discuție financiară sau negociere, prezentare sau călătorie în orice scop; va fi deosebit de luminos pentru călătoriile de afaceri. Mercur stăpânește, de asemenea, sectorul iubirii Taurilor, astfel că 24 poate deveni o zi deosebit de romantică pentru ei. Și 25 și 26 septembrie.

* Gemeni

Până pe 28 septembrie, nativii trebuie să urmărească Saturn, care pare să stea pe cer, dar, de fapt, își turează motoarele! Gemenii vor primi indicii despre sectorul financiar. Unele semne pot fi discrete, altele criptate, dar toate le aduc știri despre cum să investească sau să-și protejeze investițiile.

Pe 24 septembrie, guvernatorul Gemenilor, Mercur, se întâlnește cu Jupiter, iar asta înseamnă noutăți din partea partenerului sau a cuiva din viața de afaceri, precum un agent sau manager. E o zi ideală pentru a semna un acord privind o nouă oportunitate. Gemenii care doresc să închidă ceva, inclusiv o afacere, au acum ocazia de a face asta eficient și fără urmări.

Luna în Leu asigură o primă întâlnire pentru nativii în căutare de dragoste.

* Rac

Pe 23 septembrie, Venus adâncește nevoia de dragoste a Racilor, care vor simți un gol, dar vor trebui să depună eforturi pentru a-l umple. Nici chiar persoanele apropiate nu sunt dispuse, momentan, să le asculte lamentările. Deci, altă strategie!

Se recomandă Racilor să nu își coboare standardele și nici să facă vreun compromis pentru ceva sex. De asemenea, nu este o perioadă bună pentru a cheltui bani pe mofturi sau pentru a face datorii.

Între 19 și 27 septembrie, Mercur amplifică ritmul vieții, crescând activitatea mentală. Ritmul agitat poate duce la iritabilitate nervoasă și gândire grăbită. Racii să nu ia decizii pe fugă.

* Leu

Până pe 23 septembrie, Leii se bucură de ritmurile distracției, apoi Soarele își începe tranzitul prin Balanță, iar activitățile lor intră în umbra seriozității.

O zi frumoasă pentru dragoste, romantism, este 24 septembrie. Mercur, planeta comunicării, și Jupiter, care tranzitează Casa iubirii adevărate a Leilor, pregătesc relaxare, prieteni, distracție în numele nativilor. Este posibil să primească un text sau un e-mail minunat, interesant, așa că ar fi bine să verifice periodic canalele de comunicare.

Leii care călătoresc, indiferent de motiv, vor avea parte de succes. De asemenea, este profitabil să se deplaseze pentru afaceri. Majoritatea stărilor negative nu au de a face cu ceva interior. Sunt doar proiecții ale altora asupra nativilor.

* Fecioară

În perioada 8-28 septembrie, Saturn este staționar și oferă Fecioarelor o idee despre direcția pe care o vor lua lucrurile în materie de romantism și copii. Orice planetă care se mișcă direct împinge lucrurile înainte, mai rapid.

Pe 24 septembrie, Mercur, în Balanță, discută cu Jupiter aflat în Săgetător. Este o zi care trebuie folosită pentru ceva important, cum ar fi o primă întâlnire, un interviu. E o zi deosebit de profitabilă pentru a trata probleme imobiliare. Se poate semna un contract de închiriere. Se poate duce un manuscris pentru publicare, se poate călători pentru a vedea un client. Luna de tranzit în Leu aduce ceva senzațional pentru Fecioare.

* Balanță

Venus tranzitează Balanța până pe 8 octombrie, iar nativii pot începe căutările pentru a-și completa garderoba de iarnă. Femeile din Balanță au de completat seturile de machiaj și chiar să cumpere un parfum cu o aromă nouă. Bărbații zodiei pot găsi articole frumoase, de calitate, care îi vor aduce în atenția colegilor de birou sau la diferite întâlniri.

În mod romantic, Venus în Balanță este un bonus minunat pentru nativi, întrucât le scoate ușor la suprafață carisma și îi face să fie de neuitat. Balanțele care caută o locuință să se ocupe de asta până pe 28 septembrie. Vor primi indicii despre tot felul de oportunități.

* Scorpion

Marte și Pluton se află în sincronizare rară joi, 19 septembrie, o zi perfectă pentru o întâlnire, pentru a negocia, pentru a participa la un interviu sau pentru a găzdui o cină acasă. Este o zi care îi avantajează pe Scorpioni.

Pe 24 septembrie, Soarele le trimite energie, entuziasm și creativitate, pentru a se bucura de viață, pentru a-și atinge obiectivele și pentru a reuși. Încrederea în sine și atitudinea pozitivă îi ajută pe Scorpioni să facă o impresie bună persoanelor care îi pot ajuta să reușească. Așa că să ia inițiativa și să accepte progresele reale pe care le înregistrează.

Până pe 5 octombrie, Marte le oferă energie, inițiativă, încredere în sine și curaj, aspecte care îi vor impresiona pe superiorii Scorpionilor.

* Săgetător

Alinierea lui Venus cu Jupiter face ca, o perioadă destul de întinsă, până pe 10 octombrie, Săgetătorii să trăiască evenimente și stări plăcute, întâlniri cu prietenii, dar și intersectări cu persoane și locuri interesante. Până pe 4 octombrie, Soarele le trimite energie, entuziasm și creativitate, pentru a se bucura de viață. Vor simți o amplificare a încrederii în forțele proprii. Atitudinea pozitivă trebuie cultivată. În acest fel, Săgetătorii vor reuși să impresioneze persoanele cu care colaborează.

Din 21 septembrie, Venus aduce pace și armonie, oportunități de dragoste și bani. Farmecul și popularitatea sporită a Săgetătorilor în perioada 21 septembrie – 1 octombrie le recomandă să socializeze, să se distreze, să meargă la întâlniri.

* Capricorn

Saturn în Casa vieții nativilor este o veste bună pentru ei. Proiectele despre viață, casă, familie, evoluție au acum energii și concepte noi, din viitor. Trebuie doar puțin efort pentru a decodifica aceste informații, care îi pot propulsa în viitor. Iar Capricornii să lase frica deoparte, le va plăcea schimbarea!

Să fie atenți și la canalele de comunicare, vor primi vești despre un proiect, un program, o oportunitate. Trebuie să fie atenți, altfel vor rata aceste oportunități.

Starea lor de sănătate se află la o răscruce. În funcție de atitudinea mentală pe care o adoptă acum, Capricornii vor vizita mai des locuri frumoase sau sanatorii ori chiar spitale.

* Vărsător

Marte și Pluton, sincrone pe 19 septembrie, arată Vărsătorilor ca, în această zi, să solicite fonduri, indiferent de tipul de finanțare de care au nevoie pentru a-și îndeplini un vis. E posibil să obțină creditarea de la o bancă, de la prieteni sau chiar cămătari. Atenție la aceștia din urmă! Există șansa să primească ajutor de la un sponsor.

De asemenea, Pluton le guvernează Casa carierei, așa că, între 19-21 septembrie, Vărsătorii pot afla vești frumoase despre o ofertă de muncă sau o promoție comercială.

Cei care vor să se căsătorească au de trecut câteva probe acum. Părinții ambilor parteneri se pot opune, pe față sau în secret, lucru nu foarte plăcut pentru nativi.

* Pești

Pe 19 septembrie, când Marte și Pluton lucrează împreună, Peștii pot lega un parteneriat, de afaceri sau amoros, cu un prieten. Lucru destul de greu de suportat în zilele noastre, dar, în aceste zile, Peștii se dovedesc adaptabili la situații stresante și presante.

Pe 24 septembrie, Soarele aduce presiune din partea concurenților sau a superiorilor, care par să le facă viața dificilă. Nativii să se întoarcă la situația care le provoacă dificultăți și să afle motivele care îi deranjează.

În 22 septembrie, Marte și Pluton aduc o creștere a energiei direcționată pe obiective. Peștii pot fi direcți în atingerea dorințelor lor, păstrând în continuare armonia și impresionând oamenii aflați la putere. Relațiile sexuale vor beneficia, în special, de pasiunile lor în creștere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.